keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Oma koti kullan kallis

Pikainen kuvapostaus VillaPihlajasta.


Remontti edistyy vauhdilla <3Nautin kovasti uudesta suuresta ruokapöydästä, jolla on tilaa pitää muutakin kuin ruokalautasia. Näissä kuvissa ruokapöytä on pienenä, sitä saa jatkettua yli 3-metriseksi tarvittaessa!Rakastuin ensisilmäyksellä tähän valaisimeen <3 Ja koska se oli reilussa alennuksessa, niin olihan se poimittava mukaan. Sopii ruokapöydän päälle kuin nenä päähän!Kauniit lyhdyt ja kynttilät ovat heikkouteni ja ripottelen niitä mielelläni ympäri taloa.Yläkertaan vievän portaikon kellertävät puiset puolipanelit on maalattu, samoin seinäpinnat. Vanhat vaaleanharmaat portaat saavat olla reilusti vanhan ja kuluneen näköiset, eikä ainakaan toistaiseksi ole aikomusta maalata niitä. Uusi valaisin sinne on kyllä jo kiikarissa, mutta hankkimatta.


Astiakaappi pääsi kaunistamaan keittiötä. Se antaa aika romanttisen tunnelman tuossa puuhellan vieressä ja sinne saa kauniisti esille mummolta perityt astiat.


 

Ruokailutila on kutakuinkin valmis, yksi lipasto odottaa enää kokoamistaan! Keittiö saapui aikataulussaan ja on ollut asennettuna jo tovin, vielä puuttuu kaappien välitilasta seinämateriaali ja muutama peitelista sieltä täältä. Olohuoneen lattiaan tuli sama laminaatti kuin keittiöönkin, vain ruokailutilassa ja eteisessä on maalatut lankkulattiat. Olohuoneen seinät on maalattu, vielä jalkalistojen ja verhotankojen asennus ja olohuonekin on valmis!
6 kommenttia:

 1. Ääääh. Ihanan näköistä <3. Lisää kuvia vaan kehiin! mä oon samantyylistä lamppua kaavaillut makkariin ton propelilampun -luojan kiitos- hajottua lopullisesti :) Edes T ei saanut sitä korjattua :P . Kyllä mua harmitti ;).
  Mutta teidän talosta tulee kyllä just niiiiiin ihana :)!
  -Niina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Mä niin tykkään tosta lampusta, se antaa tosi kauniin ja hyvän valon! Kesällä sellaisella propelilampulla on kyllä funktionsa, mutta silmää se ei hivele :P

   Tämä on tällainen, no, koti. Pieni tönö, jota koitetaan söpistellä parhaamme mukaan. Kuvia laittelen sitä mukaa kun tulee edes jotenkuten valmista! :)

   Poista
 2. Sen takia toi ruma propelli tuolla on saanut ollakin, kun meen makkarissa on kesällä kevyet +28 yöllä... Ja se kuivaa kyllä pyykitkin kivasti makkarissa. Mutta on niin hitokseen ruma ;). Toi on aikalailla samantyylinen, mitä makkariin ajattelin. Mistä sä ton halvalla bongasit? ja paljon makso? Just oli Anttilassa alessa 49.90 kaavailemani lamppu, kun normisti on 99.90€. Mutta pörssi on just nyt aika tyhjä. Paitsi, pakko tohon kattoon on lamppu saada, kun ei paljon yölamppu ja tietsikkapöydän lamppu valase tarvittaessa.

  Ihanalta oikeesti näyttää, ja sulla on niin loistava remppamies, jolla ei nokka tuhise ;). Täällä ei osata remontoida :(. Mutta saa se sentään rikkinäiset elektroniikat korjattua :). Täytyis hiukan tapetoida, kun parin vuoden takaisesta rempasta on vielä tapettia jäljellä, mutta ei oo kukaan jaksanut aatella asiaa ;). Täytyis pyytää mun isä tapetoimaan...
  -Niina-

  VastaaPoista
 3. Toi meidän on Cello Pendulum
  http://www.oivarauta.fi/cgi-bin/webiokauppa?%2FRIIPPUVALAISIN_CELLO_PENDULUM&naytasivu=112&id=1695&saitti=oivarauta

  Se oli Ogelin K-raudan viimeinen kappale ja saatiin se vähän reilu 100€ hintaan, muistan kun laskettiin, että saatiin liki 90€ alennusta!! :)

  VastaaPoista
 4. Mun silmä lepää tällaisessa vaaleassa, rauhallisesa sisustuksessa. Ihanan näköistä. <3 Keittiön lamppu on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 :) Valkoinen on kyllä hyvä pohja kaikelle lasten ympäriinsä kuljettamalle roinalle :P

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)