tiistai 9. syyskuuta 2014

Pitkiä häntiä ja lerppukorvia

Viime viikolla katkaisin ihan jäätävän kuukauden mittaisen ompelutauon ja hiippailin kellarin ompelunurkkausta kohti. En ollut ommellut vielä kertaakaan uudessa kodissa! Kaikki aika on mennyt remontoimiseen ja remontin keskellä elämisen suorittamiseen. Kovin riippuvaiseksi sitä on tullut tästä ihanasta harrastuksesta ja tällaiset pitkät tauot ottavat koville.

Löysin tällaista supersöpöä Noshin mäyräkoiratrikoota ja tiesin heti, että siitä tulisi jotain kivaa mäyräkoiraperheessä asuvalle 1-vuotiaalle synttäripakettiin! Naps naps, äkkiä tilaamaan siis!

Sininen ja vaaleanpunainen sopii aivan ihanasti yhteen, vai mitä tykkäätte?Ottobren pitkähihaisen puseron kaavalla tuli pikkutyllerölle paita/tunika koossa 86. Lisäsin eturaglansaumoihin pienet frillat tuomaan tyttömäisyyttä. Pipo tuli leikeltyä summissa, mutta kai siitäkin ihan hyvä tuli, siihen laitoin resorista vaaleanpunaisen frillan kiertämään päätä.


Sain muutaman sovituskuvan setistä. Vähän se on reilu vielä pikkuihmiselle, mutta mieluummin tällätavalla, että on vähän kasvunvaraa kuin että asu olisi valmiiksi jo nakinkuori. 


Syötävän söpö tyttö tämä 1-vuotias!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)