perjantai 21. marraskuuta 2014

Pikkupoika!

Harvoin enää tulee hypetettyä mitään (ostettua) lastenvaatetta, mutta nyt täytyy tehdä poikkeus.

Iskin silmäni fb-kirppiksen huutokauppapäivänä tähän virkattuun hupulliseen villatakkiin. Pakko se oli saada, suolaisesta hinnasta huolimatta. Suuttujalla oli vauvana vastaavanlainen tummanruskea ja se oli todella mieluinen ja lämmin, joten sieluni silmin näin meidän pikkupojan juuri tässä villatakissa. Meiltä löytyi tämän kaveriksi kolme täydellisesti mätsäävää hattua! Metsolan farkkulakki on värinsä puolesta ihan huippu pari tälle tummansiniselle nutulle <3 Lisäksi kaapista löytyi ohuesti topattu Eemeli -lakki ja Metsolan sininen joustispipo. Kevääksi taas voisin ommella valkoisen trikoopipon!

Tämä Pikku Prinssi -kassi on ollut Suuttujan lemppari jo ainakin vuoden. Siinä se kuskaa mukanaan junia tai pikkuautoja kaikille kauppareissuille, automatkoille ja kotonakin yläkerrasta alakertaan ja kellariin asti. Kätevää.
 

Tämä on ehkä vähän hassua, mutta minua surettaa jo nyt, että joku päivä tämä takki jää pojalle pieneksi. Pitääkö tässä nyt opetella virkkaamaankin vielä, että saa samanlaisen suuremmassa koossa?  

2 kommenttia:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)