torstai 27. marraskuuta 2014

Tonttuhommia (skippaa, jos joulutöhinä on sinulle vielä kaukaista)

Meillä on tehty viikon verran kiihkeästi kirjettä joulupukille. Kaikki vähänkin mainosta muistuttavat lehtiset on selattu hiirenkorville ja vähintään kymmenen kirjettä on lentänyt roskiin, sitä mukaa kun mieli uusien lehtien ilmestyttyä muuttuu.

Suuttuja on helpompi, kun siltä kysyy, mitä se toivoo joulupukilta, alhaa tuttu mantra. -Tuoko joulupukki minulle lahjaksi autoja; poliisiauton, auton, keltaisen auton, koulubussin, kilpa-auton, auton...

Listat on olleet kiinnitettyinä lastenhuoneen seinälle jo tovin. Ehkä se tonttu joku yö sen käy nappaamassa ja toimittaa joulupukille?

Nämä viime vuonna ompelemani JOULUSUKATKIN on kaivettu nyt esiin. Vielä niistä ei löydy mitään, mutta ensi viikolla ne tontut varmasti jo kurkkii, ja silloin, jos on ollut oikein kauniisti koko päivän, voi tonttu tuoda yöllä yllätyksen sukkaan.

Minä olen ommellut tämmöisiä pieniä käytännöllisiä juttuja, mitä voi paketteihin sujautella. Ja jos vaikka yrittäisi muistaa ekaluokkalaisen opettajaa pienellä joululahjalla?
Mietin jo viime vuonna, että haluaisin opetella tekemään himmelin. Olen nähnyt tosi hienoja mehupilleistä tehtyjä versioita. Ne varmaan kestävätkin paremmin kuin olkiset perinteiset ja plussaa on tietenkin se, että niitä saa erivärisinä! (kertokaa jos näette jossain myytävän kirkkaita tai valkoisia mehupillejä!)

Kaivoin kaikki joulu-cd:t esiin ja ollaan pari päivää niitä kuunneltu. Miten kauniita joululaulut onkaan! Lempparilevyni on Vesa-Matti Loirin; Sydämeeni joulun teen ja Maailman kauneimmat Joululaulut kokoelma, jolla esiintyy mm. Mikko Kuustonen, Irina, Jari Sillanpää jaVeeti Kallio.
Pitänee virittää jouluradiokin taajuuksille kohtapian! Jee!
Ja enkelikellot pitää etsiä kellarin kätköistä.
Ja joulukukat, kunpa jostain löytyisi viikonloppuna hyasinttejä!
Ja...
Ja...
Ja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)