tiistai 28. huhtikuuta 2015

Huh-huh-tikuu

Hurjan kiva huhtikuu! Kesäisiä suunnitelmia pukkaa joka suuntaan ja aurinkokin on näyttäytynyt mukavan usein, vielä kun säät vähän lämpenisivät niin olisi täydellistä.

Tässä kuluneen kuukauden aikana ylöskirjattuja arkeen liittyneitä positiivisia juttuja ja asioita, joista olen kiitollinen:





- Suuttuja sai kehuja ystävien mökillä rauhallisuudestaan. Tämä yllätti äitihenkilön melkolailla. Olen aina pitänyt tuota poikaa hyvinkin vilkkaana tapauksena rauhallisen isosiskon jälkeen.

- Kahvi. Minusta on alkanut tulla kahvikissa vastoin kaikkia odotuksia! Varsinkin jos kaapissa sattuu olemaan kermaa tai vaniljan makuista soijamaitoa. Ja jos kello on vähemmän kuin viisi iltapäivällä, sen jälkeen juotu kahvi vie yöunet ja alkaa närästämään. Kapselikahveista Vanilja Latte Macchiato on erityisesti makuuni!

- Lapsimessu-retki kaverin kanssa oli huippu! Teki niin hyvää lähteä "omin päin" päiväksi reissuun. Ja ne ostokset, niistä olen erityisen ilahtunut!

- Ihana uusi pihakalusto & supertaitava isähenkilö. Joka päivä ihastelen tuota uutta kaunista pöytäryhmää tuolla omenapuun alla <3

- Kukkivat omenapuun oksat sisällä maljakossa. Ne oli tosi kauniit, mutta harmittavan lyhytikäiset.

- Pesää rakentava pulupariskunta lähikuusessa ja niiden suloinen kujerrus. Olisipa kiva nähdä pulunpoikasten lentoharjoituksia kesällä!

- Maanantaiset iltalenkit kivassa seurassa. Ts. äidin omaa aikaa.

- Oma piha, sitä arvostaa päivä päivältä enemmän. On niin helppoa ulkoilla lasten kanssa ja itsekin viihtyy siinä sivussa kun on puuhaa.

- Kevätvaatteet ja niiden ompelu uusista kivoista kankaista, jee!

- Grillattu ruoka! Ja mansikka-suklaa-vartaat!

- Aivan ihastuttava uusi harmaa virkattu matto <3 Enkä oikeasti ole edes matoista pitävä ihminen, mutta tämä on i-h-a-n-a !

- Mökkikauden suunnitelmat, kihinä suorastaan. Enää 2 yötä! Jeij!

- Sohvan pestävät irtopäälliset ilahduttavat. Tulisin hulluksi, jos ei noita saisi pestyä! Nimim. taas pitäisi urheilla ja irroittaa päälliset pestäviksi.

- Kerjäävä kanipariskunta ja uloshaikaileva niiden toinen osapuoli. Kanien puuhailua on niin kiva seurata. Tähän voisi lisätä myös, että ihana naapurin setä, kun antaa meidän lainata vanhaa koiratarhaansa kaniemme ulkoiluhetkiin!

- Bloggaritapaaminen Amarillossa. Ts. äidin omaa aikaa, jälleen. Ja niin kivaa seuraa. Uusia ihania ihmisiä ja sosiaalistumista. Parasta, mitä ulkopaikkakuntalainen tietää!

- Vappusuunnitelmat, ekat omat simat ja lasten ilmapallotöhötys <3

- Aamuaurinko joka tekee kodin niin kauniiksi. Talven aikana sitä unohti, kuinka valoisa meidän koti oikeasti onkaan! Tajuttiin myös, että samainen ihana aamuaurinko paistaa tuohon meidän pihan patiolle, eli ehkä me sittenkin päästään kesällä, lämpimänä ja aurinkoisena aamuna nauttimaan aamiaista omalle pihalle.

- Joku ihana tyyppi on keksinyt punamulta -maalin rinnalle mustaa (!!!!!) punamultamaalia! Ei oo totta, saatan päästä punaisesta inhokkiväristä eroon! Punainen mummomainen piharakennus good bye ja tervetuloa tilalle musta ja tyylikäs kesähuone. Hahhaaaaaa! *hieroo kämmeniään yhteen*




Siinäpä jotain mielen päälle ilmaantuneita iloisia asioita tällä erää, jatkamme positiivisuutta ensi kuussa ja silloin kerron teille uudet arkiset ilon aiheet. Toivottavasti teidänkin huhtikuuhun on kuulunut kivoja ja piristäviä juttuja!

Mutta nyt, minä lähden piristymään kirppiskierrokselle, pitäkää peukkuja, että teen hyviä löytöjä! 


6 kommenttia:

  1. Mukavia asioita on mahtunut huhtikuuhusi ♥ Tosi kiva lukea, että olet saanut äiti-ihmisenä sitä niin tärkeää omaa aikaa. Nyt toivotaan, että vappusää on kohdillaan ja teidän tän kesän ensimmäinen mökkireissu onnistuu hyvin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma aika on kyllä tosi tärkeää ja tekee niin hyvää. Kummasti jaksaa taas lasten kanssa, kun ottaa pari tuntia aina välillä ihan itselleen :)
      Toivotaan että sää suosii ja torppa on talven jäljiltä pystyssä! Ihanaa vappua teille myös <3

      Poista
  2. Ihana lista positiivisista asioista :) Kyllä niitä mahtuu paljon yhteen kuukauteen jos vaan osaa nauttia elämästä ja pienistä arjen hetkistä <3 Toivottavasti teit hyviä löytöjä kirpulta, minä tein tänään viherpeukaloiden myymälässä ;) Pirtsakkaa vappua ja ihanaa mökkielämää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä listoja on kiva tehdä ja muistella loppukuusta, että mikä alkukuussa oli mukavaa ja mitä tuli tehtyä kuukauden aikana :) Voihan Viherpeukalot, mun täytyy kyllä vapun jälkeen tehdä sinne joku tutustumiskäynti, kun en ole koskaan siellä käynyt!
      Huippukivaa vappua teille myös! :)

      Poista
  3. Huhtikuu on kyllä ollut huippu! Toivottavasti toukokuussa jatkuu hyvien juttujen putki. :)
    Hauskaa vappua koko teidän porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt näyttää siltä, että huippu-huhtikuu vaihtuu tuhti-toukokuuksi :D Mä en saa nyt itteäni niskasta kiinni millään tän herkuttelun suhteen :/

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)