tiistai 14. huhtikuuta 2015

Omaa aikaa ja shoppailuterapiaa!

Viime viikonloppu oli taas niin mukava, aktiivinen, mutta kuitenkin rentouttava. Lauantaina tosiaan lähdettiin kaverin kanssa heti aamusta Helsinkiin Lapsimessuille. Niin kivaa ottaa välillä omaa aikaa! Sai kierrellä ja kaarrella kojulta kojulle, syödä välissä ja jatkaa taas. Lähdin metsästämään Gugguun hupparia ja pipoa Suuttujalle, viime vuonna messuilta ostetut on jäämässä pieniksi. Samalla ostin tytöllekin Gugguulta mekkosen ja se on ihanampi päälle puettuna kuin uskoinkaan! Miksei aikuisillekin tehdä tällaisia?!



 Lisäksi halusin messuilta Paapiin ihanaa trikoota ja pari tupsua. Ja hei, mä sain kaikki (ja vähän enemmänkin; kuten ruukkupuutarha -kirjan ja Fudge Loven supertuoretta ja hyvää fudgea) mitä lähdin hakemaan! Jes!

Näistä kankaista syntyy vielä jotain tosi kivaa ja kesäistä! Tuon kukallisen trikoon ostin ihan vain itseäni ajatellen, mutta noista muista saattaa syntyä lapsillekin jotakin.




Samana viikonloppuna tuli tehtyä pari uutta hankintaa kotiinkin. Ihana ystäväni virkkasi tilauksesta minulle tällaisen vaaleanharmaan maton ja olen kertakaikkisen ihastunut! Se ehkä etsii vielä vakituista paikkaansa, mutta toistaiseksi se saa nyt olla tässä keittiön puusohvan edessä. Romanttinen sohva + romanttinen matto = hienostunut pari!
Kiitokset vielä taitavalle ja ihanalle Nealle <3 (mä haluun vielä yhden tällaisen, vaaleanpunaisen!)



Harmaasta matosta päästäänkin harmaaseen torkkuhuopaan. Vietiin pääsiäisenä ystävien mökille viemisiksi pari erilaista vilttiä ja ne näytti niin mukavilta, että piti hakea meidänkin mökille sellaisia. Tosin avasin toisen jo tänään ja testasin sen lämmittävyyden kotisohvalla, heh. Hyvä oli, joskin vähän sähköinen, mutta se varmaan helpottaa kun peiton pesee ja lotraa vähän huuhteluaineella. Minä olen selvästi viimeaikoina ihastunut (vaaleanpunaisen lisäksi) harmaaseen.


Summasummarum, rahat meni ja hyvä mieli tuli! Kyllä silloin tällöin vaan on ihanaa tuhlata, kiristellään sitten taas vyötä ennen seuraavaa ostoskierrosta, hups. Harrastatteko te muut shoppailuterapiaa? Tuoko joku kiva ostos (edes hetkellisen) hyvänolontunteen ja sellaisen jes-fiiliksen? 


Tähän loppuun vielä muistutus! Kolme päivää aikaa osallistua lippapipon arvontaan! Jos et ole jo osallistunut ja haluaisit omaan tai pikkuihmisen päähän, tai vaikka äitienpäivälahjaksi äidillesi, uuden päähineen, niin käyhän klikkaamassa itsesi TÄNNE









6 kommenttia:

  1. Todellakin tuli kyllä messureissusta hyvä mieli! Oli niillä ostoksillakin varmasti vaikutusta asiaan. Ja niillä suklaakuorrutetuilla mansikoilla. ;)
    Pitäähän harmaalle matolle kaveri saada. Toivottavasti sopivaa sävyä on saatavilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaappa etsinkö lähikaupasta tuoreita mansikoita, että voisin toteuttaa kotonakin tuon herkun :D Olisko hyvä muuten lauantain jälkkäriksi? ;)

      Ja hei, mä keksin haluta raidallisen maton seuraavaksi! :D

      Poista
    2. Voi kyllä olla, että joudut tulemaan meidän kylälle asti niitä ostamaan. :D Mut oispa kyllä hyviä!

      Poista
  2. Messureissunne kuullosti niiiin hyvältä. Minunkin esikoiseni oli siellä lasten kanssa ja F esitteli reissun jälkeen ylpeänä kädessään olevaa tatskaa, hih... Ihana ♥ Matto on kaunis eikä noita kai ole koskaan liikaa. Minullekin muuten tulossa vielä yksi lisää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi matot on kyllä niin superkauniita <3 Niitä haluaisi ihan jokaiseen huoneeseen! :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)