keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pika diy pitsiverhoista

Jep, näette oikein, samat Ikean halpisverhothan ne tässä taas.

Verhojen lyhennyksen jälkeen jäljelle jäi noin 30cm korkeita helmakappaleita. Pari nipsaisua saksilla ja pitsinen viirinauha on valmis ripustettavaksi. Ylihelppoa! Tuo yläreuna on siis verhon alakäänne, eli en ommellut edes sitä. 




Tänään vihdoin nämä söpöliinit pääsivät lepattamaan tuuleen kotipihan luumupuuhun.




 Ja lastenhuoneen ikkunaankin ripustin yhdet. 





Eilen saapui odotettu paketti H&M:sta. Saatoin tilata vähän halpoja toppeja ja shortseja tytölle, mutta myös tällaiset söpöydet kotiin! Muutama istuintyyny, röyhelötyynynpäällinen, kangaskoreja ja kynttilälyhdyt. Tykkään ihan tosi paljon!





Parasta paketissa oli Suuttujan mielestä kuitenkin ne kuoret, itse paketti. 




  Kynttilälyhdyt pääsivät pihalle pöytää kaunistamaan.




Ja kivahan tuosta on napata pyllyn alle tyynykin. Tai pari.




Tässä vielä kuva tuosta edellisen postauksen tähdestä; raparperin jättiläisestä. Se on kyllä hauska! 
 



Mitäs teillä on puuhailtu viime päivät? 




9 kommenttia:

  1. Ai kun kivoja HM-hankintoja! Mä kans kattelin niitä kaikkia ihania istuintyynyjä, mutta kun ei oo mihin niitä asettelis... =) Tuo viirinauha on hauska, ihanan kesäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Yllättäen mun hankinnat olivat taas valkoisia ja harmaita, heh.

      Poista
  2. Mun ihanat viirinauhat odottaa vielä leikkimökkiin pääsyä. Aina kun olis aikaa niitä sinne viedä, niin sataa, murr... mutta ihania ovat ♥ Ihania ostoksia olet tehnyt H&M:ltä. Istuintyynyjä tarvisi meillekin ja nuo kynttilälyhdyt ovat ihan superihanat ♥ En taida uskaltaa mennä surffailemaan tuonne sivuille, hih...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan ollut tarkoitus ostaa mitään muuta kuin tytölle uusia toppeja ja shortseja, mutta ajattelin samalla vilkaista sinne home -puolelle ja tässä ollaan :D

      Poista
  3. Vitsi miten hauska idea tuo viirinauha! Kattelin instassa et olisit ommellut tuon "nauhaosan" mut ei sun tarvinu tehä sitäkään! Vau, kekseliästä! :) (mä tarvisin kaikenlisäks just nyt jotain vastaavaa ideaa kun kummitytön ylppäreille ulos tulevaan telttaan tarvis koristusideoita... No, ainakin paperilyhtyjä tilaan vielä. :)

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)