torstai 7. toukokuuta 2015

Puuhaillen

Eilen oli aivan ihana ilma ja tottahan se pisti äitihenkilön pihalle pyllistelemään. Sorry naapurit.

Istutin ikkunalla esikasvatetut ruusupavut isompiin laatikoihin ja työnsin ne kasvihuonelaatikoihin pihalle. Kesäkurpitsansiemenet laitoin nyt toiveikkaana sisälle itämään ja työnsin jos jonkinnäköistä kukkasipulia kukkapenkin tyhjiin kohtiin. Jännityksellä jäämme odottamaan nouseeko noista mikään.

Vielä olisi multakuormaa ja istutettavaa jäljellä, joten tilaisin lisää tällaisia kauniita ja lämpimiä päiviä kiitos!




Tänään onkin ollut vuorostaan sateista ja synkkää, joten olen vaihdellut olohuoneen järjestystä ja viettänyt pyykkipäivää.

Vaihdoin verhotkin kesäisempiin ja täytyy sanoa, että aika liian? hempeetä tuli. Mutta ainakin valo kulkee, jopa tällaisina synkeämpinäkin päivinä.





Joku tuossa pitsissä vaan viehättää ja joka kevät se tulee niin kotiin kuin vaatekaappiinkin! Jouduin lyhentämään verhot sopivampaan mittaan,  joten minulle jäi monta suikaletta pitsiverhoa tuunattavaksi. Pari ideaa jo muhiikin päässä, eli tulette varmaan vielä näitä ruusuverhoja näkemään muodossa jos toisessakin.




 Hei, huomenna on jo perjantai! Mihin tämäkin viikko oikein hujahti? Tänään pitääkin lähteä kauppaan ostamaan äitienpäivän leipomisainekset, jottei taas jää viimetinkaan! Meinasin tehdä vaniljajuustokakkua kahvipöytään viemisiksi äidilleni, pitäkää peukkuja, että se onnistuu! :) 




5 kommenttia:

  1. Mäkin ajattelin leipoa omalle äidilleni. Toiveena oli tiikerikakku ja korvapuusteja. Sunnuntaina meillä vietetään lapsenlapsen synttäreitä, joten vähän muutakin leipomista on luvassa. Ihana järjestää juhlia ♥

    Mä en tiedä mitään eilisestä lämpöennätyksestä ja ihanasta päivästä. Mulla ei ole töissä näkymää ulos, joten... Sateen ropinan kyllä kuulen sinne vähän liiankin hyvin, murr...

    Pitsiverhot on tosiaan kauniit ja ihanan valoisat niinkuin teidän koko kotinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlien järkkäily on kyllä kivaa ja juhliminen vielä kivempaa! Mulla vaan tuppaa tulemaan stressi aina järjestelyjen viimehetkillä :/ Oih tiikerikakku, se on kyllä niin herkkua <3

      Poista
  2. Hahaa! Voisikin tehdä pitkästä aikaa juustokakun, kun on tosiaan tuo äitienpäiväkin. Onpa ainakin hyvä syy herkutella. :)

    VastaaPoista
  3. Ei oo liian hempeetä mun mielestä. :) Mullakin ollut siementen kylvö mielessä mutta lämpiminä päivinä on aina ollut muuta tekemistä, niinkun tänäänkin. :D Mut ens viikolla sit! :) Mukavaa tätä päivää! Mä leivoin piknikille sitruunabostonin.

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)