lauantai 16. toukokuuta 2015

Toukokuun bloggaritapaaminen

Arjen helmiä -blogin Kristiina kutsui meidät tällä kertaa kotiinsa viettämään bloggari-iltaa. Kokoonnuimme taas nyyttäri -periaatteella eli jokainen toi yhteiseen herkkupöytään jotain pientä syötävää. Oli jotenkin rento ilta; meitä oli paikalla vain kourallinen ja juttu luisti niin, että naurettiin ihan vedet silmissä ja välillä taas huokailtiin elämän epäreiluutta. Olen edelleen, ja aina vaan sitä mieltä, että meillä on kyllä harvinaisen huippu naisporukka kasassa!

Oli tosi hauska päästä kurkkimaan Krissen superkauniiseen kotiin. Pakko oli ottaa joka kulmasta kuvia, jotta pääsen näyttämään teillekin miten ihania yksityiskohtia Krisse on kotiinsa laittanut! Katsokaa ja ihastelkaa itse <3

Minä olen sitä mieltä, että ihmisen koti kertoo aina omaa tarinaansa henkilön historiasta ja luonteesta. Krissen kodin nähtyäni vain vahvistui alkuperäinen tunne siitä, että Krisse on kiltti ja samaan aikaan hirmuisen vahva henkilö. Koti oli persoonallisesti ja mielettömän runsaasti sisustettu, rouhean romanttisesti sanoisin, ja siellä näkyi kodin historia ja esineet antoivat ihan omanlaisensa lämpimän tunnelman tähän kotiin.







Eikö olekin viehättävän paljon yksityiskohtia! Ja miten hyvin ne sopiikin yhteen, minä en osaisi sommitella tuollaisia kokonaisuuksia!



Tämä lipasto vei sydämeni, nuo ovet! Voi kun joskus itsekin löytäisin tällaisen aarteen kotiini<3




Ja miten hieno naulakko! Näytin heti miehelle tätä kuvaa ja tilasin samantyylisen meille! Sori Krisse apinoimisesta, mutta tämä vaan on niin upea! :P





Nyt kun on tämän kevään aikana nähnyt kaksi aivan ihanaa kotia, niin kieltämättä nousee kynnys kutsua ketään omaan alle vuoden asuttuun ja vasta osittain remontoituun pikkuruiseen tönöön.

Kutsun silti. Kesällä brunssille, omenapuun alle, aurinkoisena aamuna! Joo!
 





Näihin kuviin ja tunnelmiin! Jään innolla odottamaan seuraavaa tapaamistamme! Kiitos jälleen ihanat naiset <3 

ja tietysti 
Arjen helmiä Kristiina




10 kommenttia:

  1. Kyllä harmitti kun en päässyt paikalle, mutta kiva että teillä on ollut mukavaa! (ja voin kertoa että itselläkin kynnys nousee koko ajan :D )

    Ihania kuvia, en muista Krissen kodista paljoa kuvia nähneenikään! :) tai siis tälläisiä, ja niinhän se on myös että jokainen kuvaa ns. omalla tyylillään ja sama kohde näyttää erilaiselta eri kuvaajan linssin läpi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan ettet päässyt mukaan, mutta ensi kerralla sitten vai mitä?! :) Mustakin on tosi jännä katella miten eri tavalla me kaikki nähdään ja kuvataan samat asiat! Ihan mahtavaa!

      Poista
  2. Kiitos Marika ♥ Oli ihanaa saada sinut vieraakseni kotiini. Ilta oli todellakin niiin onnistunut ja meillä todellakin ihan mahtava porukka ♥ Älä yhtään epäröi kutsua meitä kotiisi. Eihän meilläkään koko koti ole vielä täysin remontoitu. Se on kai näiden rintamamiestalojen juttu: aina joku paikka rempan alla tai ainakin joku remppa suunnitteilla. Jään odottamaan brunssia omanapuun alla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi <3
      Ja totta, rintamamiestalot taitaa olla ihan oma lukunsa :) Ja kyllä me se brunssi vielä järjestetään, ilman muuta!

      Poista
  3. niin Krissen näköinen koti
    vaahtokarkki/mansikka vartaat,kiitos,pakko kokeilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Ja vartaat oli kyllä ihan superherkulliset, kannattaa todellakin kokeilla, tämä on kesän hittijälkkäri!

      Poista
  4. Ihanaa oli, seuraavaa tapaamista kovasti odotan jo! ♥ Ja hei kiitokset vielä kyydistä!!
    Jokainen koti on omalla laillaan ihana, ja jokaiseen kotiin on ihana mennä tutustumaan!! Myös alle vuoden asuttuun ja vasta osittain remontoituun pikkuruiseen tönöön. =) Mä niin odotan, että näen myös teidän kodin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava ilta, ja kiitos sun, löysin perille tapaamiseen ;) :) Mun pitää kurkata kalenteriin ja laittaa teille kutsu!

      Poista
  5. Oi mitä kuvia ja herkkuja! Ja hei, teidän kotihan on ihana. Kyllä sinne kelpaa vieraita kutsua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krissen koti on kyllä niin kuvauksellinen, ei sieltä huonoja kuvia voi edes saada :) Kiitos Nea kehuista <3 Kyllä tästä kodista vielä hyvä tulee.

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)