maanantai 15. kesäkuuta 2015

Blogitreffit ja ihanat naiset

Minulla oli tällä kertaa ilo kutsua bloggarikaverit luokseni. Treffipäivää vietettiin aurinkoisena lauantaina, tuulisena, mutta lämpimänä päivänä.

Meillä on ollut treffejä niin ravintoloissa, liiketiloissa kuin kodeissakin. Nämä kotitreffit on varsin hauskoja, kun varsinaista aikarajaa ei ole, vaan voidaan olla rennosti yhdessä vaikka kokonainen päivä! Toisekseen, on tosi kivaa nähdä ihmisten erilaisia koteja ja asuinpaikkoja ja poimia sieltä kivoja vinkkejä, mitä voi omassa sisustuksessakin hyödyntää. Ennen treffejä ollaan aina sovittu
mitä kukakin tuo tullessaan; nyyttäri -periaatteella kootaan pöytä täyteen herkkuja ja niiden herkkujen äärellä sitten rupatellaan, yleensä kylläkin ihan muita kuin blogiin tai bloggaamiseen liittyviä juttuja, on meistä niin ystäviä tässä jo tullut <3

Tähän mennessä ollaan siis vierailtu kahdessa rintamamiestalossa ja tämä meidän oli hauskasti jatkoa niille! Koska sää oli kuin tilauksesta aurinkoinen ja lämmin, niin kokoonnuttiin iltapäivällä tuohon meidän isoimman omenapuun alle kuohuviinilasillisten merkeissä ja siirryttiin sitten sisälle herkuttelemaan ja tönöä kiertämään.








Kiitos ihanat naiset mahtavasta päivästä kanssanne <3 Toivottavasti näitä meidän tapaamisia tulee paaaaaljon lisää! Minä niin sieluni silmin näen, että vielä 8-kymppisinä mummuroina järkkäillään nyyttäri -treffejämme :D

Heli/ Kotoisaa arkea
Katja/ Sydämellä tehtyä
Laura/ Raparperin alla
Kristiina/ Arjen helmiä
Jessica/ Sisustan ja unelmoin


Meillä lauantai-ilta jatkui hauskoissa merkeissä isähenkilön kanssa, kun dumpattiin lapset mummolaan ja lähdettiin Pepperockiin katsomaan Tauskia ja Matti Nykästä. Olihan meno! Pikkutunneille astihan se tietenkin meni, kun jopoilla pienessä sievässä ajeltiin aamuyöllä kotiin.




Vaan oli kyllä niin mahtis päivä ja ilta! Eilinen menikin hyvin pitkälti lasten kanssa sohvalla köllötellessä, vaan mikäpä sen mukavampi tapa viettää sunnuntaita perheen kanssa, kuin Vaahteranmäen Eemeliä katsellen ja sipsejä rouskutellen.


Nyt täällä tutkaillaan innokkaasti ilmatieteenlaitoksen ennusteita ja pidetään peukkuja, että saadaan hyvä sää mökkeillä juhannuksena. Tarkoitus olisi lähteä mökkireissulle jo keskiviikkona, eli ihana piiitkä viikonloppu landella tiedossa <3

Minkälaisia juhannus-suunnitelmia teillä siellä ruudun toisella puolella on?







11 kommenttia:

  1. Kiitos kun päästiin, oli ihan huippua! :) Ja tosiaan, eiköhän meillä nää vaan jatku! Meillä sitten vaikka syssymmällä... ;)

    Me päätettiin viettää tänä vuonna kotijuhannus, eli ei nyt sitten lähdetä mökille. On luvannut niin huonoa säätä + jos nyt saatais tää kodinlaitta käynnistettyä niin ei malttais ottaa taas useamman päivän taukoa siihen. ;D Mutta ollaan me jo kaveriperheen kanssa sovittu yhteisestä juhlanvietosta, jomman kumman kotona. Odotan sitäkin hyvillä mielin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kävitte ja tervetuloa uudestaankin! :) Kotijuhannus kaveriperheen kanssa kuulostaa ihan huipulta! Minä taas heti aamusta kurkin säätiedotusta toivoen, että se olisi kääntynyt parempaan päin, mutta.... :( Mä olen niin kyllästynyt tähän Suomen säähän, että tekis mieli varata lennot jonnekin oikeesti lämpimään. Pah.

      Poista
  2. Hei! Löysin blogiisi Krissen kautta ja ihastuin! Kaunis koti teillä herkullisilla yksityiskohdilla <3 Jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti, tervetuloa! Ja toivottavasti viihdyt :)

      Poista
    2. Ja hauska juttu, kävin kurkkimassa sun blogia ja mietin mistä kuvat on niin tuttuja -Minähän seuraan sua instagramissa :D Teillä onkin hurjan nätti koti!

      Poista
  3. Kiitos Marika, kun otit meidät vastaan ja näytit meille kauniin kotisi ♥ Mä niin ihailen sen valoisuutta ja kaikkia kivoja yksityiskohtia. Nämä tapaamiset ovat kyllä niin ihanan voimauttavia ja just tuo minkä mainitsit, että saa sitten toisen kodista ideoita omaankin kotiin.

    Meillä tulossa kotijuhannus. Grillataan ja syödään hyvin. Mies ei varmasti malta vain olla, joten pientä puuhastelua tuolla pihalla varmaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun tulitte <3 Meillä on myös mies sellainen hääräilijä, ettei tosiaan montaa hetkeä aloillaan viihdy. Nyt kyllä näyttää tuo lounais/länsi-rannikon sää melko kamalalta, joten ihmettelen jos ulkona päästään oleilemaan :/

      Poista
  4. Kiitoksia täältäkin vielä, kyllä siihen omenapuun alle olisi voinut jäädä vaikka kesäksi, niin tunnelmallista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi <3 Toivottavasti tavataan uudestaankin samaisen omenapuun alla :) Hyvää Juhannusta!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)