tiistai 23. kesäkuuta 2015

Huussi

Näette ihan oikein! Tein postauksen paskahuussista. Ihan oman postauksen vieläpä.

En muistaakseni ole koskaan esitellyt teille sen kummemmin tätä meidän mökin huussia? 

Se on omassa lajissaan mielestäni aika soma. Hyvin ilmastoitu (lue; oveton), ja kauniisti harmaantunut lautahökkeli, joka on pystytetty kahden suuren kiven varaan.

Siinä istuessa on näkymä suoraan metsään. Voi fiilistellä tuulessa heiluvia oksia ja lintujen laulua.

Aika oma tunnelmansa on kyllä niissä elokuisissa pimeissä illoissakin. Taskulampun kanssa kökötät siinä ja silmä kovana tuijotat mustaan metsään, eihän sieltä vaan tuijota ketään kiiluvilla silmillä vastaan. MIKÄ ääni toi oli? Iiiiiiik! Ja juosten tanner tömisten polkua pitkin takaisin tuvan lämpöön ja valoon.

Toissa talvena oli tuo huussinreppana kaatunut kumolleen, mutta onneksi se oli säilyny ehjänä ja riitti, että isähenkilö nosti sen takaisin pystyyn. Edellinen talvi oli armollisempi ja koppero oli sievästi paikoillaan kun aloitettiin vappuna mökkikausi.



 

 Käsienpesupöytäkin on vino ja tikkuinen, kansilaudatkin kiemuraiset, mutta silti sekin on aika suloinen. Sopii huussin pariksi. Haluaisin maalata sen jollain hempeällä värillä, mutta mikä maali kestäisi sadetta ja jatkuvaa ulkosalla oloa taivasalla? Talomaali? 


Sellainen tarina tällä kertaa. 
Arvatkaas mitä? Minä lähden kohta Ikeaan, ilman lapsia, kaverin kanssa! Onko vähän huippua!! ON! Ja eilen illalla ompelin vielä uuden mekonkin tälle reissulle, jei! Koitan napsia kuvat siitä teille tännekin, luvassa on taas, jälleen kerran, melko hupaisa kohdistuskukkanen ;) :D 

Heippa, ja aurinkoista tiistaipäivää kaikille ihanille sinne!



14 kommenttia:

  1. Oon ehkä vähän kade tosta Ikean reissusta. Mut meneehän tää päivä töissäkin. (Yhtyy!) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täytyy sanoa, että oli kyllä kiva päivä ja aika lensi kuin siivillä! :)

      Poista
  2. Ihana huussi ♥ On siinä varmasti oma tunnelmansa asioida ja jännityksensä niinä pimeinä kertoina, hui.. Tuo kannu ja vati ovat myös tosi ihanat tuossa pöydällä ♥ Tämä on just oikeanlainen, niinkuin mökillä pitää ollakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä joo todellinen mökkihuussi :D Vähän hutera, vähän pelottava ja vähän ruma ;)

      Poista
  3. Itse en osaa enää huusia käyttää, mutta erään ystäväni vanhempien mökillä on rakennettu todella upea huusi, siellä viettää aikaansa ihan huvikseenkin :D

    VastaaPoista
  4. Ihana hyyskä!
    Ja kyllä käy kateeksi tuo Ikea-reissu ilman miehiä ja lapsia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se söpö, tavallaan. Ikea -reissut pitäisi kyllä aina toteuttaa ilman miestä ja lapsia (ja paksun lompakon ja suuren auton kera, hehhee)!

      Poista
  5. Aivan mahtavaa, itsekin mietein että tekisin jutun huussista, ehkäpä nyt rohkenen :-)

    katja

    -willalemmelle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Hyvin ilmastoitu on tosiaan, ei pääse tunkkaisuus yllättämään! :D

    Tästä tuli ihan mieleen yksi kaninäyttelyreissu jokunen vuosi takaperin. Näyttelypaikalla oli ainoastaan ulkohuussi ja ei tässäkään vielä mitään, mutta silloin oli helmikuu ja ulkona -25'C. Ja eikä siinäkään vielä kaikki, huussissa ei ollut ovea! Oli vähän ujo olo siellä pyllistellä, kun ei tiennyt tuleeko joku.. öh,. "ovesta" sisälle.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, ei jää pierut pitkäksi aikaa hajuaistia haittaamaan :D :D
      Tollanen huussi ois kyllä aika järkyttävä kokemus talvella!!! :O

      Poista
  7. Huussit on kyllä oma taiteen lajinsa! Meillä on mökin huussissa kyllä ovi. Ja sähköt vedettiin että saadaan kattokruunukin toimimaan...

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)