keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kun tädit Ikeaan lähti

Kivaa oli koko rahan edestä! Ja rahaa meni enemmän kuin alunperin piti, mutta ehkä se oli odotettavissa. Ihan ei mopo käsistä karannut kuitenkaan, vaan melko maltillisesti päästiin kassoille saakka.

Minä olin menossa ostamaan mökille päiväpeittoa meidän kammarin parivuoteeseen ja siihen sängyn päälle seinälle kahta yövaloa. No löytyi ne...ja pari muutakin kivaa juttua!


Tämä iso keraaminen lintu-vati vaan pyysi päästä mukaan. Ja nyt kotona kun sitä pesin ja hipeltelin niin se on jotenkin vielä ihanampi kuin siellä kaupan hyllyssä. Tämän vien ehdottomasti mökille!




Valkoinen muurikello ja hempeän vaaleanpunainen ruukku, ai että <3 Jätin sen eilen tuohon meidän pihan pöydälle ja tänään sateen jälkeen vesipisarat vielä helmeili auringossa kun kävin sen kuvaamassa.




Joo, vaaleanpunainen linja jatkuu. Ei liene kenellekään yllätys? :D




Tuo iso korikassi oli aivan täysin heräteostos ja sen kohdalla jopa hetken emmin, otanko vai jätänkö. Mutta se oli edullinen ja riittävän suuri mökille ranta-kassiksi, mutta voi olla, että se jää kammarin nurkkaan varatyynyjen ja -peittojen säilytyspaikaksi.

Vaaleanpunainen puuvillainen parisängyn päiväpeitto oli se mitä ensisijaisesti lähdin hakemaan. Se oli superhalpa, vain 10€! Ja kun näin nämä pienet räsymatot niin se oli ehkä rakkautta ensi silmäyksellä. Nuo sopii niin hyvin kammarin lattialle sängyn molemmin puolin.




Ja pakkohan se kangasosasto oli myös kiertää. Sieltä tarttui matkaan reilu metri tätä ruusuista puuvillaa. Aion ommella tästä sohvatyynyt (ostin siis kaksi sisätyynyä samalla)!


 


Ne ostamani valaisimet on vielä paketeissa, en niitä lähtenyt nyt kuvaamaan, näette ne sitten asennettuina paikoilleen. Samoin jätin nyt kuvaamatta ne sisätyynyt, uuden katosverhon omenapuuhun ja valkoisen pöytäliinan pihan pöydälle...niin ja tarjottimen, joka sekin on ihan tavis.

Oli kyllä niin kiva reissu ja ihana kun sai kerrankin rauhassa kierrellä ilman miestä ja lapsia. Ihmeteltiin kaverin kanssa retrohtavia muovituoleja, ihasteltiin sohvia ja haaveiltiin kaikista kivoista jutuista. Minä ainakin totesin tarvitsemani isomman kodin, jotta kaikki kivat huonekalut voisi kotiuttaa ja ne siellä nähdyt ideat pääsisi toteuttamaan!

Tuli syötyä, naurettua, höpötettyä, ihmeteltyä, ja törmättyä ostoskärryillä hyllynreunaan (!!!) ...niin ja syötyä pehmistä ja ostettua irtokarkkeja kotimatkalle! Huippureissu siis! Kiitos Laura! <3


13 kommenttia:

  1. Oi, vitsi kun ois ollu kiva lähteä mukaan! Matkanne kuullosti niin kivalta. Toi korikassi on tosi ihana ♥ Toimii varmasti hyvin myös varatyynyjen ja -peittojen säilytyksessä. Kaunis on myös tuo ostamasi kangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja korikassi maksoi vain 4.90€ tai jotain sellaista, niitä oli eri kokoja :) <3

      Poista
    2. Ja ensi kerralla todellakin lähdet sitten mukaan!

      Poista
  2. Eipä ois ollu työpäivä, noi työt sotkee kaiken kivan :D Kivoja ostoksia oot tehny, vaaleanpunaisia suloisia juttuja!! IKEAssa on aina mukava piipahtaa, kait kävitte lihapullilla?! ;) Mukavaa viikon jatkoa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulle ne lihapullat ei sovi (sis.viljaa), joten otin pannupihvin ja Laurakin veteli ihan kasvispulleroita :) Mutta vatsat tuli täyteen ja autossa vedetyt irtokarkit viimeisteli ähkyn :D :P
      Ensi kerralla lähdetään isolla porukalla sitten eiks je?! :)

      Poista
  3. Tuo korikassi on ihana. Ikeaan pitäisi päästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän kiva kyllä! :) Voi, Ikeassa voisi käydä vaikka joka viikko! :D

      Poista
  4. Minkähänlainen auto me tarvittais, että kaikki päästäis kerralla lähtemään sit tuonne joku kerta...? Ihania ostoksia oot kyllä tehny!! Se kalaruoka on minusta paras annos Ikeassa, tykkään ihan hullunaan siitä röstistä mitä sen kanssa tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää lähteä kahdella autolla? :) Aina sieltä löytyy jotain ihanaa, pakko saada -juttuja :D Ja kun kerta vaaleanpunaisia, niin...!

      Poista
  5. Kiiitos itsellesi, Marika! <3 Oli tosi kivaa! :) Mua ihan harmittaa kun mun ostokset oli pääosin semmosia ei-niin-kuvauksellisia... ;) Hih, ne sun vaaleanpunaisen perään kiiluvat silmät on kyllä ihan huiput! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni "fiksaatio" mulla nykyään :D :P Kyllä se vaaleanpunainen siitä taas laantuu syksyksi :D

      Poista
  6. Ihania ostoksia! <3 Erityisesti tuo päiväpeitto ja matot, sopivat kyllä niin passelisti yhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotan, että pääsen mökille mallailemaan näitä paikoilleen! <3 :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)