tiistai 28. heinäkuuta 2015

Blogitreffit

Tämä on ollut poikkeuksellinen kuukausi, eikä pelkästään säiden suhteen. Meillä oli nimittäin eilen jo toiset blogitreffit tälle kuulle! Silloin ensimmäinen päivä heinäkuuta tavattiin Fransmannin terassilla ja nyt Sisustan ja unelmoin -blogin Jessican kotona.

Ja ai vitsit miten nätti koti Jessicalla on. Minä niin ihailen sellaista sommittelutaitoa ja värien yhdistämistä ja niitä molempia Jessicalta löytyy. Plus sen tsiljoona kaunista esinettä ja asiaa!

Me saavuttiin kimppakyydillä Kotoisaa arkea-blogin Helin kanssa ja jotenkin eksyttiin terassin ja takaoven kautta lopulta sisälle. Mutta oikeaan paikkaan kuitenkin! Olisihan nimittäin naapuri ollut ihmeissään, kun takapihan avoimesta ovesta olisi pamahtanut sisään kaksi naista kuohuviinin ja leipomusten kanssa, hehhee.

Jessican takapiha oli muuten ihana! Katsokaa nyt! 


Sääkin suosi taas (tää on joku tilastollinen ihme!) ja päästiin kilistelemään pihalle kuoharin kanssa.


 


Meillä on tapana aina alkuun kierrellä kuvaamassa ja ihastelemassa kunkin bloggarin kotia. Ja ollaanpa me saatettu pari hyvää ideanpoikasta varastaakin joskus. Kysellään mistä mikäkin esine on ostettu tai miten tuunattu. Nyt meille paljastui, että tuollainen nätti käkkyräoksa -koriste, on niinkin tuttu, kuin lumipalloheisin kuivunut oksa! Kuinka hienoa!
Tämän idean minä niin nappaan Jessicalta! Mun on ihan ihan pakko saada tällaiset seinäkoukkuun ripustettavat vaasit! 
Ja miten toi rottinki näyttääkin niin kivalta taas pitkästä aikaa!? Niinkun mä oon pyrkinyt pikkuhiljaa kaikesta ruskeasta eroon, niin nyt taas kolahti kyllä ihan täysillä.
 Mutta pääpaino näillä treffeillä on kuitenkin, tietenkin,  ystävät ja heidän kanssa kuulumisten vaihto. Arki-illan piristys! Hyvä ruoka, hyvä seura ja kaunis ympäristö -voiko enää enempää toivoa?
Jokainen aina kantaa "kortensa kekoon" eli tuo herkkupöytään jotain hyvää syötävää. Vaikkei juuri olla ennalta sovittu mitä kukakin tuo, niin koskaan ei ole tullut vahingossa kahta samaa ruokalajia pöytään.
Ja mahat ähkyssähän me tälläkin kertaa kotiinpäin ajettiin!

 


 


Nämä meidän treffi-illat on jotenkin niin rentoja ja kivoja, ettei voi kuin hämmästellä miten hyvä porukka me ollaankaan. Alussa täysin toisillemme vieraita, mutta silti juttu luistaa ja luonnollisesti tutustutaan kokoajan paremmin toisiimme. Ja mitä enemmän tuntee, sitä enemmän tuntee, You know. En tiedä teistä muista, mutta minulle on ainakin tullut ihan kiintymyssuhde teihin naisiin!

Kiitos jälleen kerran huippismahtiksesta-illasta;

Sisustan ja unelmoin -Jessica
Kotoisaa arkea -Heli
Arjen helmiä  -Kristiina

 
7 kommenttia:

 1. Mä olen myös miettinyt, kun jokaisilla treffeillä olen mukana ollut, että nämä meidän treffit on mulle kyllä tosi tärkeä juttu. Te, ihanat naiset, olette tulleet myös minulle tosi tärkeiksi, hyviksi ystäviksi ♥ Eilinen ilta oli jälleen kerran todella mukava ja voimauttava. Toivottavasti tapaamme taas pian uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jotenkin, oli porukkaa paljon tai vähän, kokoonpano milloin millainenkin, niin silti aina, ihan AINA on tosi mukavaa ja hyvä tunnelma! :) <3

   Poista
 2. Kiitos Marika kauniista sanoista, kauniista kuvista ja ihanasta ystävyydestä <3 On ollut todella ilo tutustua sinuun ja kaikkiin porukan muihinkin naisiin :) :) Elämän pieniä iloja nämä meidän illat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihana Jessica <3 Nähdään taas pian! :)

   Poista
 3. Ihana idea tuollainen blogitreffit ♥ Aivan ihania kuvia kauniista kodista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä treffit on olleet joka kerta huiman mukavia! Ja totta, Jessican koti on tosi kaunis, oli helppo saada se näkymään kuvissakin :)

   Poista
 4. Juu, kyllä munkin täytyy sanoa, että on ollut ihana juttu että on tutustuttu! Harmitti tosi kovasti etten paikalle päässyt, mutta nyt tosiaan mökkireissu oli pakko toteuttaa.. :)

  Mutta onneksi sieltä minne ei ole päässyt, niin on kuitenkin kuvia nähnyt ja vähän päässyt kurkistamaan kuitenkin tutuksi tulleen naisen kotiin. :)

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)