perjantai 31. heinäkuuta 2015

Joskus saa...

...vähän hassutella. Ei se pukeutuminen ole niin vakava asia. Ainakaan viikonloppuna.

Ompelin tästä superkauniin värisestä Verson puodin Tuutit-trikoosta itselleni leggarit. Yksivärisen yläosan kanssa puettuna kuosi ei riitele tai pomppaa liikaa silmään. Mun vaatekaappi alkoi juuri huutamaan mustaa tunikamekkoa, hehh.


Ja kyllä mä ihan ajattelin näitä käyttää muuallakin kuin kotona, vaikka siis tämä vaaleanpunainen väri ei välttämättä ole kovin hoikistava tai eduksi mun kinkuille.


 


Jotain epäonnea on nyt kyllä liikkeellä, kun multa katkesi viimeinenkin kaksoisneula ja saumurin neulat pitäisi vaihtaa terävämpiin. Ihan uusi juttu mulle ja harjoittelun paikka siis. Mutta ei kai se voi kovin vaikeaa olla, eihän? Olen vaan vitkutellut vaihtoa ihan liian pitkään ja nyt se kostautui; neulat teki reikiä housujen saumoihin, plaah, joten jouduin vahvistamaan (ja kaventamaan, iiiik! Mahaa voi vetää sisään, mutta entä pohkeita?) saumat vielä ompelukoneella. 

 
Nyt meikä toivottelee kaikille kivaa (ja pliis, sateetonta!) viikonloppua! Meillä pidetään huomenna pienimuotoiset pihajuhlat perhepiirissä grillailun ja chillailun merkeissä. Niin mukavaa pitkästä aikaa! 


 

8 kommenttia:

 1. Hauskat! Kyllä voi pitää vaikka mustan yläosan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, onhan noi vähän hassut aikuisella, mutta ihan kivaa vaihtelua tylsään vaatekaappiin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tiiätkö mä tykkään raksuista ihan hirveesti, mutta jostain syystä en oo koskaan saanut niitä tilattua! :O Niistä tuliskin ihanat leggarit!

   Poista
 3. Aiiiiivan ihanat!! Mä rakastan kuviollisia leggareita!! Nuorena pidin kaikenlaisia ja nytkin kaipaisin sellasia... noi olis ihan mun juttu, just vaikka mustan yläosan kanssa. Sit kun kyllästyt, tiiät mihin osoitteeseen voit tarjota... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tykkäät, en tiennytkään! Ja voi kuule, nää mun leggarit tippuisi sun päältä :D Meidän pitää tehdä retki Eurokankaan ale-laareihin ja ommella sulle jotkut kivat kuviolegginssit!

   Poista
 4. Hauskat housut ja käypi noihin kinttuihin vallan mainiosti ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kieltämättä nyt tuli sellainen hinku saada lisää kivoja leggareita :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)