lauantai 28. tammikuuta 2017

Viimeksi


Nappasin tällaisen kivan haasteen Nannin Suortuva -blogista! 
Haastan teidät blogia pitävät kanssakulkijani mukaan vastailemaan kysymyksiin! 




Viimeksi minä...

Ilahduin:
Löytäessäni kauniin pienen kukkakimpun kaupasta. Sain heti käyttöön eilen alennusmyynnistä ostamani vaasit ja ne on niin kauniit!

Nauroin: 
Taisin nauraa äsken miehelle, joka valitti meidän kylmää taloa ja haaveili uudesta talosta keskuslämmityksellä!




Itkin: 
Minulla kihoaa kyyneleet silmiin ihan kaikesta. Minä itken ilosta, surusta ja harmituksesta. Oikein vuolaita kyyneliä vuodatin viimeksi viime viikonloppuna, kun purskahin nauruun tytön hassulle jutulle. Minulla oli kulahtaneet harmaat verkkarihousut jalassa, merkiltään Röhnisch sports. Tyttö luki housun lahkeesta tuota tuotemerkkiä... -äiti sun housuissa lukee röhnis. ... Putosin ihan totaalisesti! 

Kiukusta kihosi kyyneleet silmiin torstaina, kun jouduin perumaan odotetun menoni. Olin siinä kohtaa ollut vatsatautisen lapsen kanssa neljä vuorokautta neljän seinän sisällä ja joutunut sumplimaan kaikki koulutuntini ja menoni koko alkuviikon ajalta. Tuntui kohtuuttomalta jäädä vielä yhdeksi päiväksi kotiin yksin hoitamaan lasta. Elämä tuntui hetken todella epäreilulta.

Eilen illalla katsottiin isähenkilön kanssa elokuva Pearl Harbour ja se oli kyllä tehty hienosti ja isolla rahalla. Ihan ei nyyhkäystä päässyt, mutta saattoi joku roska mennä silmään, kun Josh Hartnettin esittämä Danny kuoli pelastettuaan ensin parhaan ystävänsä.

Suutuin:
No tuolloin torstaina miehelle, kun kuulin joutuvani perumaan oman menoni hänen menojensa tieltä. Aika harvoin kuitenkaan suutun oikein kunnolla, eikä meillä juurikaan riidellä. Mitä nyt lapset torailevat keskenään ja niiden toimintaan saa puuttua aika ajoin.

Harmistuin:
No ehkä siitä, ettei meidän kylän ainoa pizzeria tarjoa gluteenitonta pizzaa. Harvoin tekee mieli pizzerian pizzaa, koska itsetehty on niin paljon parempaa, mutta joskus olisi kiva käydä perheen kanssa ulkona pizzalla.

Häkellyin: 
Kun kuulin luokkakaverini kirjastokortin vanhentuneen. En tiennyt sen voivan vanhentua!!

Kokeilin jotain uutta: 
Hei, minä en KOSKAAN kokeile mitään uutta. Seuraava kysymys.

Urheilin: Lasketaanko koiran kanssa kävellen tehty lenkki urheiluksi? Lasketaan tietty. Juu eilen kävin lenkillä!! :D Lisäksi meillä on tapana perheen kanssa viikonloppuisin ennen saunaa ottaa pieniä leikkimielisiä (uskoo ken tahtoo...aika usein joku meistä murjottaa saunan lauteilla.) kilpailuja. Suosituin on lankkuskaba, jonka minä viimeksi voitin, jeij! Sen lisäksi meillä on ollut yhdellä jalalla tasapainottelua, vatsalihasliikkeitä, kyykkyjä...

Luin: Äsken luin blogeja, eilen sisustuslehteä...kirjaa...hmmm....en edes muista. Varmaan viime kesänä mökillä luin viimeeksi jotain viihdyttävää kirjaa. Koulukirjoja en laske tähän sarjaan mukaan.

Söin: 
Karkkia. Hyvästi sokeriton tammikuu. Mietin miksi edes yritin, kun tammikuu on muutenkin yleensä ihan kamala ja pitkä ja kurja. Kokeillaan kesällä uudestaan. JOS sattuu tuntumaan siltä, että olisi hyvä taas viheltää peli poikki.

Herkuttelin:
Kahvilla ja karkilla. Tarkemmin sanottuna irtokarkilla. Viimeiseksi livahti suuhun kova salmiakkikarkki, jonka sisällä oli salmiakkijauhoa. Ne on parhaita!


Ostin: 
Instagram -seuraajat tietävätkin jo eilisestä ostosreissustani! Ostin alennusmyynnistä pari kukkavaasia, pari naulakkoa, kahvimukeja ja kevääksi t-paidan ja takin itselleni. Lisäksi mukaan lähti nilkkasukkia, kalaöljykapseleita, puuteri ja hiuslakkapullo. Ja huomisen blogitapaamisen emännälle pieni muistaminen.

Tapasin: 
Miehen siskon. Hän laitteli aamulla viestiä olisinko kiinnostunut isoista, heille ylimääräisistä, istumatyynyistä ja äsken kävin nappaamassa ne auton kyytiin! Ne on ihanat! Ja valkoiset!

Päätin:
Mä oon kauheen huono päättämään mitään. Ennemminkin jahkailen ja tuskailen kuin päätän mitään.
Suunnittelin kuitenkin, että tulevana keväänä ostan ja istutan paljon kukkasipuleita. Viime vuonna jäi istuttamatta ja sitten loppukesästä harmitti tyhjät kolot kukkapenkeissä. Suunnittelin myös lähteväni keväällä lapsimessuille Helsinkiin. Eli suunnitelmissa piisaa, päätöksissä vähemmän.

Inspiroiduin:
Inspiroidun usein lukiessani blogeja! Äsken luin jännän sokerittoman kakkureseptin ohjeen ja ajattelin ottaa sen talteen. Tuon kakun makeus tulee taateleista ja banaanista!


 

Tuo ylläoleva oli niin minua kuvastava, että oli pakko laittaa se tänne! 
Harrastamista se on bloggaaminen, ompelu ja koiran kanssa lenkkeilykin, vai mitä?!  


Nyt minä menen maalaushommiin! Sain nimittäin aamulla päähäni yhden pienen projektin, 
jonka toteuttamista ajattelin huomenna ehdotella miehelle! 
Näkemisiin ystävät ja ihanaa viikonvaihdetta kaikille! 





14 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea ha tien napata tästä kopin omaan blogiin! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! Tulen sitten lukemaan sinun vastauksesi! :) <3 Ihanaa, rentoa sunnuuntaita sinulle Katja!

      Poista
  2. Hauska haastis! Taidanpa minäkin napsaista tämän blogiini. Mukavaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Kiva juttu! Minusta näihin on kiva vastailla ja lukea muiden vastauksia! Samalla totesin, että vastauksien myötä tuli päivitettyä samalla parin päivän kuulumiset :D

      Mukavaa sunnuntaita sinne! :)

      Poista
  3. Olipas kiva juttu, täytyykin pitää mielessä! Ja hei ehkä sitten törmätään lapsimessuilla 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa hauska törmätä vihdoin ihan kasvokkain! Pitäisi melkein sopia, että nähdään jollain ständillä (Verson puodin?) tiettyyn kellonaikaan!! :D

      Poista
  4. Nämä ihan kivoja ideoita postauksiin.Minä yein myös perjantaina hyviä ostoksia alessa.Ja sain ihania tuliaisia Jenkeistä.Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina silloin tällöin on kiva tarttua näihin haasteisiin ja laittaa niitä eteenpäin! :)
      Paras asia tammikuussa on ehdottomasti joulun jälkeiset alennusmyynnit! :P Onnea hyvistä ale löydöistä!
      Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle myös Aikku! :)

      Poista
  5. Tää haaste oli ihana toteuttaa ja näitä on ollut ihana lukeakin. Täällä kuule samanlainen joka ei koskaan kokeile mitään uutta :)
    Ja mitä siihen itkemiseen tulee niin siinäkin olen aika taitava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kivasta haasteesta! :) Voi ei, sinäkin! Hauskaa kuitenkin etten suinkaan ole ainoa "itkupilli en kokeile mitään uutta" -tyyppi :D

      Ihanaa alkanutta viikkoa Nanni! :) <3

      Poista
  6. Tämä olikin hauska haaste! Tuo Röhnis oli kyllä paras! <3 Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän oli myös kiva vastailla! Nappaa ihmeessä haaste mukaasi Marita! :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle myös! <3

      Terv. yksi röhnisverkkari mama :D

      Poista
  7. Hei tää oli tosi hauska! :D Nappaan tän itelleni kanssa. :)

    (ja jooo, musta tuntuu että mäkään en enää yritä herkutonta tammikuuta. Tänä vuonna ekaa kertaa näiden aikana se sitten meni mönkään, ja mietin, että ihan hölmö "haaste" kaikenkaikkiaan. ;P )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kivaa, pääsen lukemaan sun viimeeksi -listaa! :)

      (Jep. Todella tyhmä haaste se sokeriton. Never again. Ever.)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)