torstai 10. elokuuta 2017

Väriähky

Huomasin jännän jutun tässä kun palattiin kesän toiselta parin viikon lomareissulta kotiin. 

Luulisi, että kun on viettänyt juuri pari viikkoa pois kotoa, niin olisi ihana palata kotiin ja koti olis jotenkin oikein kiva ja mukavaa vaihtelua reissaamiseen? Ja kun on viettänyt aikaa pienessä mökissä, ilman suurempia mukavuuksia ja vielä pienemmässä matkailuvaunussa, luulisi, että olis ihanaa palata astetta tilavampaan kotiin ja mukavuuksien ääreen? No ei. Siis toki tykkään hurjasti meidän tiskikoneesta, pyykkikoneesta ja isosta jääkaapista, älkää käsittäkö väärin, mutta koti on jotenkin mun silmissä ihan plääh. Ekana kotiin päästyäni aloin katselemaan mitä kalusteita ryhdyn siirtelemään :D Ja maaliakin tarttis kaupasta hakea. Paljon.

Koti näyttää jotenkin väärältä. Liian värikkäältä. Nyt jo kadun, etten maalannut sitä keinutuolia valkoiseksi vaan vihreäksi ja sohvan tyynytkin näyttää levottomilta. Onkohan se tämä alkava syksy mikä saa mielen muuttumaan vai mikä? Siis jopa harmaa lattia näyttää liian harmaalta ja sekin pitäisi vaihtaa valkoiseksi :D Sama muuten pätee mun vaatekaappiin. Kaikki kuosilliset ja iloisen väriset vaatteet on selvästi jääneet kaapin perukoille ja päälle valikoituu lähinnä mustaa, valkoista, harmaata ja ripaus vaaleanpunaista.

Ei siinä muu auttanut kuin ryhtyä riisumaan kesävärejä pois ja laittaa sitä valkoista tilalle, niin kaappiin kuin kotiinkin. Ihan ensimmäisenä pesin kaikki värikkäät sohvatyynyn päälliset. Sitten päätin vaihtaa verhokapat pitkiin sivuverhoihin ja lopulta huomasin siirtäväni sohvaa ja siivoavani liinavaatekaappia.


 


En tiedä tykkäänkö vai en, mutta ainakin tämä on vaihtelua. 
Siitä ainakin tykkään, että nyt tuon sohvan korkea selkänoja ei ole ikkunaa vasten 
vieden valoa pienestä huoneesta. 

 
 
 


 


Toi lattia on kyllä liian harmaa... haluan valkoisen lautalattian koko taloon ja helppohoitoisia ja kauniita räsymattoja lattioille <3 Tänään hain valkoisen maton tuohon olohuoneen lattialle, mutta se ei nyt ehtinyt näihin kuviin mukaan. Pitää nappailla uudet kuvat joku päivä!
 



Vaihtelu virkistää (ja huonekalujen siirtely kivistää selkää...) 
joten annan näiden olla  nyt hetken ainakin näin. 


Mulla alkoi maanantaina työssäoppimisjakso ja keskiviikkona lapsilla eskari ja koulu eli ruuhkavuodet on loman jälkeen täällä taas ja arki läsähti päin näköä kuin märkä riepu. Ehkä se tästä taas lähtee suttaantumaan, ei passaa lannistua heti ekojen päivien jälkeen! 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

 

 

11 kommenttia:

  1. Hih, vai väriähky. :D Mä kävin mun vaatekaapin läpi tässä yks päivä ja aikamoiset kassit lähti poistoon. Koko kämpän kanssa pitäisi tehdä sama, huh....

    Arki täälläkin puskee päälle, meinaa ahdistaa. Tsemppiä meille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös kaappien raivaus edessä ja pitäisi varata kirppispöytä taas syksylle. Lapset on kasvaneet taas ulos kaikista vaatteistaan kurahousuja myöten, huhhei.

      Ja todellakin, tsempit meille <3 Kyllä se tästä taas käynnistyy ja onneksi syysloma on vielä edessä :)

      Poista
  2. Välillä aina tulee noitaa ähkyjä, milloin mistäkin. Sitten kun saa vähän uudelleenjärjestellä niin alkaa helpottaa. Tsemppiä arkeen ja kivaa loppuviikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja mulla tämä kulkee näköjään vanhan kaavan mukaan, että syksyksi pelkistetään, jouluna koristellaan, tammikuussa on ihana purkaa kaikki joulukrääsä pois ja keväällä tulee taas värit ja kuviot kesäksi :D Mulla on siis henkinen syksy menossa, vaikka ulkona on mitä parhaimmat kesäsäät! ;)

      Kivaa viikonloppua sullekin, minä lähden iltavuoroon juoksentelemaan :P

      Poista
  3. Mullekin on välillä iskenyt, sitten raivaan värejä pois hullunlailla ja nautin siitä kun värimaailma harmoninen ja selkeä. Viimeistään kun kevät koittaa, tulee värit takaisin :)Aurinkoa viikonloppuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ole ainoa joka yhtäkkiä saa päähänsä viskata värit ja roinat vintille! :D <3 Ja todentotta, keväällä ne taas kaivetaan sieltä onnellisena takaisin käyttöön :)

      Iloista viikonvaihdetta sulle Maiccu! :)

      Poista
  4. Kivan näköistä jälkeä teit. Näin kun tulee syksy, niin varmasti silloin haluaa vaaleutta, se antaa valoa sisälle kun ulkona sitä ei pian näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joku syksyjuttu tämä selvästi nyt on! Ja helpostihan ne värit ja tekstiilit saa takaisin laitettua jos haluaa :) Onneksi!

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Minusta teillä on ihanan väljää, kaunista ja harmoonista. Harmaa lattia on hieno. Ei kaikkia värejä kannata poistaa, tulee liian valkoista, persoona katoaa.

    Terv. Vakilukija blogiton Katja

    VastaaPoista
  6. Hih...minulla taas toisinpäin...alan saada jo näpyjä valkoisuudesta...Kysyin mieheltä mielipidettä, josko maalaisin olkkarin valkiosen seinän jollain tehostevärillä....ai nyt jo? oli kysymys...olihan se valkoinen ehkä 3 vuotta ;) Tiedän että taas kyllästyn, mutta maalaan taas uudestaan :)

    Rentoa viikonloppua arjen edellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kiehtovalta! <3 Sulla on hyvä maku ja lopputulos on varmasti aivan ihana! :) Maalaaminen antaa kivan nopeasti ja helposti ison muutoksen <3

      Mukavaa viikonloppua sullekin! Mulla on tänäänkin arki, olen lähdössä iltavuoroon ;)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)