torstai 26. lokakuuta 2017

Ha-ha-halloween!




Jokos teillä on alettu valmistautumaan tulevaan pyhäinpäivään eli amerikkalaisittain Halloweeniin? 

Meillä lapset tutkivat ja ihastelevat kauppojen krääsähyllyjä (turhankin) innostuneina ja suunnittelevat kovasti tuota juhlaa. Itse en ole aivan vakuuttunut onko kyseessä varsinaisesti juhla vai jotain tänne rantautunutta amerikanhömppää. No, joka vuosi olen kuitenkin lapsille jotain teemaan liittyvää järjestänyt. Viime vuonna meillä oli tytön kaveri kylässä ja toissavuonna järjestettiin Halloween-disko.


Meidän kylällä on myös kotiseutumuseon ympäristössä nuorisoseuran järjestämä koko perheen Halloween -tapahtuma. Se on ollut ihan hitti ja sinne on aivan pakko päästä joka vuosi. Siellä on elävää tulta, naamiaisasuja ja tehtävärasteja. Jännittävää ja hauskaa. Ja miten musta tuntuu että joka vuosi mulla on ollut siellä ihan järkyttävän kylmä ja aina on ripsinyt vettäkin. Saa nähdä juhlitaanko tänä vuonna Halloweenia hangessa pönöttäen, vähän nimittäin siltä näyttää kun ulos katselee! Lapset varustellaan aina heijastimilla ja taskulampuilla sekä tottakai jollain rekvisiitalla.Tänä vuonna varmaan myös toppavaatteilla.

Löysin viime viikolla Lidlistä muutamalla eurolla tytölle hämähäkkisukkahousut ja noidan hatun. 
Prismasta taas ostettiin hauskoja, valkoisia, muovikurpitsoja. Noihin kun kieputtaa valosarjan niin tulee kyllä kiva. Lisäksi vähän erilaisia kummituskarkkeja ja muuta herkkuja, eiköhän näillä yhdet Halloweenit vietellä! Mutta sitä ennen on yksi aika ihqu yllärikin tulossa!


 


Kivaa ja lumista loppuviikkoa kaikille! 
Pitäkää itsenne lämpiminä, nyt on oikea hetki kaivaa villasukat kaapista!

 




14 kommenttia:

  1. Ihanat nuo valkoiset muovikurpitsat!
    Meillä on monena vuonna vietetty halloweenia. Ja viikon päästä taas juhlitaan.
    Vaikka lapset onkin jo isoja, niin silti odottavat jotain pientä halloweenia kotiin.
    Ja halloweenin jälkeen on ihana alkaa laittaa joulua jo kotiin.❤️
    Hyvää torstaita!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sari! :) Minäkin jotenkin tykästyin noihin muovisiin kurpitsoihin! EHkä siksi kun ne on valkoiset :P Tuskin meilläkään noteerattaisiin edes koko Halloweenia jos lapset eivät olisi siitä niin tohkeissaan, joten lasten takia jotain pientä mukavaa järkkäillään.

      Ihanaa viikonloppua sulle Sari! ♥

      Poista
  2. Kekriä vietetään ja varsinkin nyt koska Suomi 100 <3

    VastaaPoista
  3. Mä en usko että me juhlitaan kotona juuri mitenkään, mutta eräs nuorimies on kutsuttu la juhliin ja eilen illalla harjoiteltiin meikkiä. Hauskaa! :)

    Yhessä vaiheessa sisko järjesti muutamana vuonna peräkkäin Halloween -juhlia ja oon joskus aina koristellut kotona vähän Halloween -henkeen mut yleisesti ottaen se ei ole mitenkään "tärkeä" juhla mulle. Nyt on muutama koristekurpitsa oven suussa, saa nähdä tuleeko muuta. :)

    Yllätys, jei! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaset aikuisten Halloween -pirskeet olis kyllä kivat! :) Pitäis ehkä toteuttaa joku vuosi sellaiset, mutta tällä erää mennään vielä lasten toiveiden mukaan.

      Koristekurpitsat on kyllä nättejä, mutta en oo koskaan itse sellasia hommannut (koira varmaan rikkois ja söis ne...!) Aika pienillä rekvisiitoilla meinaan tänä vuonna nämä juhlat juhlia, jotain pientä kivaa vain laittelen.

      Talvista ja kivaa viikonloppua sulle ihanuus! ♥

      Poista
  4. Mä en oikein ole ennen ollut innostunut Halloweenista, mutta nyt joku kummituskärpänen on minua puraissut.
    Kävimme nimittäin mieheni kanssa Tigerissa ja sieltä se ajatus sitten lähti...pidetään ystäväpariskunnalle kunnon bileet! Saas nähdä mutä niistä tulee! :)
    Ihanat nuo valkoiset kurpitsat! Mä ostin ne hämähäkkivalot! Hui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskalta kuulostaa teidän bileet!! ♥
      Meilläkin lapset pyytelevät Tigeriin kun siellä on aina kaikkea kivaa. Ja tottahan se on, mutta joka kerta kassalla alkaa hirvittää :D Vaikka tuotteet on edullisia parin euron juttuja niin aina loppusumma on kaksinumeroinen :P

      Kivaa Halloween -juhlan suunnittelua sinulle ja mukavaa viikonloppua! ♥

      Poista
  5. Luinkin lehdestä ilmoituksen tuosta teidän kylällä olevasta halloween-tapahtumasta. Kiva, että tuollaisia järjestetään. Itse en halloweenia meille mitenkään laita. Muutamia koristeita ja kynttiläjuttuja minulla on kyllä, mutta en ole hirmuisen innostunut virittelemään niitä mihinkään. Oranssi väri ei oikein miellytä, siksi nuo valkoiset kurpitsakoristeet näyttävätkin niin kivoilta. Hyvä idea laittaa niihin tuo valosarja.
    Mukavaa loppulomaa Sinulle ja mielenkiinnolla jään odottaamaan, mitä inqua sulla luvassa tällä kertaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa kun joku viitsii järjestää tuollaisia koko perheen tapahtumia! Ja vieläpä laadukkaita sellaisia! :)

      Tuskin itse Halloweenia juhlistaisin tai panostaisin koristeluun, jollei meillä olisi näitä lapsia jotka sitä toivovat ;) Mulla suorastaan nousee karvat pystyyn tuosta sun mainitsemasta oranssista väristä :D Prismassa oli myös ihan kamalia oransseja pahvisia astioita!! Sattuneista syistä tartuin valkoisiin koristeisiin :P

      Ihanaa viikonloppua sulle Krisse ♥ Ja tsemppiä työharjoitteluun!

      Poista
  6. Lidlissä katselin Halloween koristeita mutta sinne ne jäi. Meillä on syksystä koko perheen synttärit ja niistä kun suoriudun tervejärkisenä niin siinä saa Halloweenit multa tuhahtavan käden heilautuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän paremmin kuin hyvin! :D

      Meillä on myös syksy täynnä juhlia; lasten synttärit (8.8. ja 8.9.) sekä mun ja miehen synttärit (2.9. ja 16.9.) sekä hääpäivä 4.9.
      Yhtä juhlaa siis! Mun täytyy tunnustaa, ettei olla vieläkään saatu aikaiseksi järjestää pojan kaverisynttäreitä vaikka lokakuun loppua jo eletään!! :P

      Kivaa ja stressitöntä viikonloppua Nanni! ♥

      Poista
  7. Oletpas löytänyt ihania juttuja Halloween teemaan...ja nimenomaan mustavalkoisena! Oranssi kun ei ole yhtään minunkaan juttu :D

    Enkä itsekään jaksaisi innostua Halloweenistä, ellei lapset olisi siitä niin innoissaan ;). Paitsi jos joku muu järjestää, niin sitten! Toki nyt kun löysin Tigeristä ihan hauskaa rekvisiittaa, niin jo alkoi päässä raksuttaa kummituslinna-suunnitelmat. Prjantaina juhlitaan tyttöjen kavereiden kesken.

    Ja toki jos tilaa olisi yllinkyllin, niin olisi ihan hauskaa joskus panostaa oikein kunnon juhliin asusteineen päivineen, niin että paikalle tulisi aikuisiakin.

    No mutta, ihanaa marraskuuta ja hauskoja kemuja sinnekin! <3

    VastaaPoista
  8. Meillä on jonain vuosina vietetty Halloween oikein ison kaavan mukaan, mutta tänä vuonna laitetaan vain jotain pientä juhlan tynkää rennolla otteella viikonlopuksi kun tulee ystäväperhe kylään. Koristeita lapset ovat laitelleet vähän kotiin. Kivan näköisiä koristeita teillä!
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)