keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Vuoden ensimmäiset ompelut!

Ompelin! Vihdoin! ❤ 

Tilasin tammikuussa Nappinjalta ihania pioninkukkia. Nämä on niin keväisiä ja suloisen värisiä! 

Tyttö on ruinannut jo pitkään avainkaulanauhaa, mutta kaupoista ei ole löytynyt kaunista ja edullista avainnauhaa, jossa olisi turvalukko niskassa. Päädyin siis ompelemaan sellaisen itse! Otin turvalukon ja avainlenkin vanhasta likaisesta ja rumasta kaulanauhastani. 


 


Samalla ompelin hiuspompulan ja pipon. Tyttö kasvattaa otsatukkaa pois ja viihtyy käytännössä pipo päässä 24/7... Se jopa nukkui yhden yön pipo päässään, etteivät hiukset olisi aamulla huonosti. (Tervetuloa teini-ikä...) Pipon tupsu on ostettu vuosi sitten PaaPiin pop up: ista ja vaalea pinkki väri mätsää tosi hyvin pioninkukkien kanssa. 


 


Ostin uusimman Ottobren -kaavalehden, jossa oli kivan näköiset housut (Just Hyvät, OB 1/18) ja kokojakin riitti meidän esiteinille saakka. Kaavassa on edessä biker -leikkaus ja rypytykset, mutta ne ei oikein sopineet tämän kuosin kanssa, joten jätin ne näistä pois. Nämä on siis kuin leggarit, mutta aavistuksen leveämmät kauttaaltaan ja myös lahkeensuista.Vyötärölle lisäsin kuminauhakujan.


 


Tässä vielä pläjäys sovituskuvia. 


 


 


 


Ihanaa, kun tuo tyttö vielä suostuu pukeutumaan äidin ompelemiin vaatteisiin ja jopa kuoseihin! Leggarit meni heti seuraavana päivänä päälle kouluun ja pipokin on keikkunut nyt pari päivää päässä. Luonnollisesti avainnauha taisi olla se kaikkein odotetuin ja mieluisin tytön mielestä ja aika kiva siitä tulikin! 


 Itselleni ompelin tummapohjaisista joustocollege -pioneista paidan. Jahka saan kuvattua sen niin laittelen siitäkin oman postauksen tänne teidän nähtäväksi. Palailen siis pikapuoliin! 
Nyt toivottelen teille kaikille oikein hyvää yötä ja makoisia unia!


8 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten ihanaa kuosia ja vielä ihanempia ommelluksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! :) Kuosi on kyllä superihana ja väri niin keväinen! ❤ Ainakin nyt näyttää siltä, että kaikki ompelut pääsivät ihan käyttöön asti :D Jee!

      Poista
  2. Söpöjä! Ja niin nätin värinen tukka tytöllä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ❤ Kuosi tekee niin paljon! Tytöllä on jännät hiukset kun kesällä niissä on ihan vaaleita raitoja ja on lähes blondi ja talvella hiukset tummuu hurjasti ja jossain valossa, kuten tässä iltapäivän auringon valossa, punertaa hieman.

      Poista
  3. Eikä miten ihanat ♥ Todella kaunis kuosi, mäkin haluan tuollaiset!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! ❤ Nää on herkulliset kyllä! Itelleni ompelin instassakin näkyvät tummat pionit paidaksi. Pitää laitella tännekin kuvat! :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)