torstai 29. maaliskuuta 2018

Blogitreffit Helillä


Meillä oli eilen pitkästä aikaa blogitreffit! Itseasiassa ensimmäiset tänä vuonna! ❤
Heli kutsui meidät iltateelle ihanaan vaaleanpunaiseen taloonsa. Jos minä joskus saan valita talon värin niin se on kyllä ehdottomasti tuollainen suloinen vaaleanpunainen.


 


Minä aina ihailen Helin kauniissa kodissa tuota vanhaa valkoista kaappia ja kiiltäviä, maalattuja puulattioita. Joskus mullakin vielä on tuollaiset lattiat! Ehkä jo aika pian, koska *kop kop* meidän Kauhu on lopettanut sisälle pissailun lähes kokonaan ja nämä nykyiset, reunoistaan korkanneet laminaatit ovat lähtöuhan alla. 

Helilläkin asustaa karvaisia otuksia jos jonkinlaisia. Nyt en tullut kysyneeksi asuuko heidän yläkerrassaan vielä kaneja, mutta nämä kaksi söpöläistä tuli omatoimisesti heti näytille. Varsinkin kun oli ruoka aika ja emäntä rapisutti murkinapusseja. Ihanat!

 
 


Katsokaa nyt!
 -Tässä minä nojailen rennosti jääkaapinoveen ja vihjailevasti katselen ruokakupin suuntaan. 
 ❤ 


 


Meillä oli totuttuun tapaan nyyttärit, ja minä leivoin viemiseksi tätä tutuksi tullutta banaanikakkua gluteenittomana ja vegaanisena.  


 


...ja näitä ihania valkosipulisia naan -leipiä! 
Hyvin onnistui soijajugurttiin ja kauramaitoon leivottunakin. 
Mulla oli kyllä ajatuksena, että kokeilen jotain ihan uutta reseptiä ja selasinkin vegaani-sivustoja ja googlailin mm. porkkanakakku -reseptejä, mutta päädyin kuitenkin näihin tuttuihin ja testattuihin leipomuksiin. Ehkä ensi kerralla rohkenen kokeilla jotain ihan uutta! 

 Laura oli tehnyt kolmea erilaista leivänpäällistahnaa, joista ihastuin yhteen sukalle haisevaan, mutta tosi herkulliselta maistuvaan levitteeseen. Siihen tuli cashew -pähkinää ja aurinkokuivattua tomaattia ainakin... Oli hirmu hyvää siemennäkkärin ja Kristiinan tuomien hamppusnaksien päällä! Voisinkin oikeastaan kinuta ohjeen siihen!

Heli oli leiponut meille jälkkäriksi kivan kirpsakkaa marjapiirakkaa vaniljajäätelöllä ja Katja saapui sipsien ja karkkipussien kanssa. Aivan vatsanahka pinkeänä taas lähdin ajelemaan illalla kotiin. Voi ei mitä herkuttelua!

 
 


Ilta vierähti siis kuulumisia vaihdellen, syöden ja nauraen. 
Miten aika juokseekaan mukavassa seurassa!

 
 


 Kiitos jälleen mukana olleille!

Kristiina Arjen helmiä
ja ehtoisa emäntämme Heli Kotoisaa arkea


13 kommenttia:

  1. Herkuttelu ja ystävät ovat aina hyvästä <3

    VastaaPoista
  2. Nyyttärit on niin parhautta, näyttää ja kuulostaa mukavalta!Olisi joskus mukava tutustua blokkaajiin niin että voisi tuollaiseen tapahtumaan osallistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyyttärit on siitä kiva, että tapaamisen emäntä ei joudu raatamaan keittiössä edellistä päivää :D Ja kukin tuo mistä itse pitää, eli jokaiselle löytyy varmasti jotakin hyvää syötävää ;)

      Meillä on kiva porukka kasassa, ollaan kokoonnuttu jo kolme vuotta yhdessä! Sun pitää ottaa yhteyttä oman alueen bloggareihin ja laitatte yhteistuumin pystyyn oman blogiporukan! Vertaistuki ja uudet ystävät ovat aina tervetulleita!

      Poista
  3. Kiitos, oli ihana nähdä! <3 Pitäisköhän munkin taas ryhdistäytyä blogin kanssa. En ees uskalla katsoa kuinka kauan edellisestä postauksesta on. �� :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli ihan tosi ihana nähdä pitkästä aikaa! ❤ Laitahan blogiin reseptit niihin herkullisiin levitteisiin ;)

      Poista
  4. Voi tuota jääkaappiin nojailija, tuli niin hymy huuleen! ♥ Tulee kovasti mieleen meidän edesmennyt vanhuskoira, jolla oli tuota hieman samaa tapaa - istua pyllytti keittiössä näkyvällä paikalla seinää vasten, kun ruoka-aika alkoi olla käsillä. Niin ihana, niiiin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin liikkis! ❤ Ja niin pikkuinen näihin omiin karvamörköihin verrattuna. I h a n a ! Ja vaikka en ole kissaihminen sanan varsinaisessa merkityksessä, niin tuon kissan kotiutaisin ilomielin meillekin hiirijahtiin. Se on mainio! :)

      Poista
  5. Kiitos seurasta ja tuomistasi ihanista leivonnaisista! Banaanikakun reseptin haluaisin, jos vaikka rohkenisin joskus kokeilemaan. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja kuulla kuulumisia. Toivottavasti nähdään taas pian ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Krisse! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa!! :) Banaanikakun ohje löytyy täältä: https://palanuttasiirappia.blogspot.fi/2018/03/ruppasia-banaaneja-ja-kadonnut.html
      Se on tosi helppo :)

      Kivaa pääsiäistä sulle! ❤

      Poista
  6. Kiitos vierailusta, kiva oli nähdä ja kuulla kuulumisia! Ja herkutella myös... =D Ja voi vitsi miten olet saanu hyviä ja valoisia kuvia meidän huushollista!! (Miksi mä en saa aikaan kuin hämäriä kuvia...?)

    Ai niin, kyllä ne puput vielä yläkerrassa majailee. =) Saa nähä miten ensi syksystä lähtien homma toimii, jos/kun tyttö lähtee opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, eikä voi ottaa niitä mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi kun ei tullut moikattua pupuja ollenkaan! ❤ Mulla on ihan kaninmentävä aukko sydämessä, niisk.

      Kiitos illan emännälle ja anteeksi kun taas viihdyin liiankin kanssa ja poistuin viimeisenä hännänhuippuna! :D Teillä on aina niin ihana käydä! ❤

      Poista
    2. Seuraavalla kerralla pitää sitten kanitkin moikata! Ja voi hupsu sinä, kun anteeksi pyytelet... Ihanaa kun viihdyit! ❤

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)