maanantai 12. maaliskuuta 2018

Käsilaukun sisältö

Blogeissa on kietänyt hauska haaste, jossa kurkataan bloggaajan käsilaukun sisälle. On ollut hauska päästä kurkkimaan mitä ihmiset kantavat mukanaan! Uskon, että käsilaukku kertoo kantajastaan jotain, vai mitä itse tuumitte? 

Itse käytän arkisin mahdollisimman tilavia ja suuria käsilaukkuja, koska mukana tarvitaan milloin lapsen unilelua eskariin, työkenkiä ja vesipulloa töihin tai kalenteria ja koulukirjoja kouluun. Käsilaukkuja on myös paljon, mutta koskaan niitä ei tietenkään voi olla liikaa. Laukuissa suosin koon lisäksi myös kestävyyttä ja ulkonäköä, mutta ehkä eniten käytössä on laukut, joissa on crossbody eli yliolan hihna, joka jättää kädet vapaiksi. Välillä kuitenkin tällaiset käsivarrella roikutettavat pikkulaukut on kivoja! 


 Mun pitäis oikeesti laittaa osa laukuista myyntiin, koska ne jäävät kokonaan käyttämättä juurikin koon tai olkahihnattomuuden vuoksi

Sen olen huomannut, että mitä suurempi on laukku, sitä enemmän kannan tavaraa mukanani. 


 


Tässä koko ryönäläjä mitä tuo kassi tällä kertaa sisältää. 

 
 


 Aika usein laukustani löytyy tämä päivyri, jonka väliin sujautan laskut, varatut lääkäriajat, lapsen hoidontarvelomakkeet ja muut arkiset paperit. Tämän "kaksonen" on itseommeltu penaali, jossa kynien lisäksi on sakset ja nitoja, älkää kysykö miksi.

 
 


 Villasormikkaat, ohut mukaantaiteltava lisäkassi, kotiavaimet ja autonavaimet.Tuntuu, että noita muovilätkiä on avaimet täynnä; yksi kuntosalille, yksi päiväkotiin, yksi ostoskärryyn ja yksi kouluun.


 


Nämä on AINA, siis ihan aina mukana. 
Tärkeimmät, heti puhelimen jälkeen eli purkka ja huulirasva. Nyt sattui olemaan myös huulipuna kassin pohjalla.


 


Aurinkolaseja tarvitaan taas! Korttikukkaro kulkee aina mukana ja harvemmin multa kolikoita löytyy edes, sillä yleensä ne syystä tai toisesta päätyvät lapsille. Parit hampurilaisbaari -lelut kuuluu tottakai joka äidin käsilaukun sisältöön... ja avattu pussi pähkinöitä, koska aina nälkä. 


 


Sitten tämä. Ehh. Mulla siis kulkee aina mukana tämmönen pussukka, jossa on ne
 "varmasti tulee eteen tilanne, jossa näitä tarvitaan jos nyt jätän ne kotiin" -tavarat.
Kuten terveysside ja pikkuhousut. Pussipuuro, teepussi ja lakupastilleja. Laastaria, Litalginia, avaava nenäsumute ja Strepsilssejä. (etsinkin toissailtana tuota nenäsuihketta kun itkin silmät päästäni piikille vietyä kaniherraa ja nenä oli ihan tukossa...no nyt sekin sitten löytyi) Lisäksi KAKSI erilaista käsivoidetta. Harvemmin niitä muistan kuitenkaan käyttää...mutta jos tarvii hei! Ja hiuspompula. Siitä tulee kyllä oikeesti kriisi jos se unohtuu matkasta. Ja kynä. Jos kalenteri ja penaali on jostain syystä pois matkasta niin tottahan yksi kynä pitää olla.


 


Aika paljon siis erilaista tavaraa kulkee matkassa. Tuosta puuttui vielä ne yleensä laukun pohjalla seilaavat kuitit, hiuspinnit, särkylääketabletti ja puhelin. Kesäisin ja kokopäivän kestävillä retkillä kannan mukana vielä urheilurintsikoita. En kestä jos rintaliivit alkaa hangata tai painaa kesken päivän.

Ehkä tästä laukun sisällöstä voi päätellä minusta jotain? 
Ainakin sen, että pelkään kuolevani nälkään hetkellä minä hyvänsä :D 


Mitä teidän käsilaukuista löytyy? 10 kommenttia:

 1. Mä kannoin myös pitkän aikaa aina pikkuhousuja kassissani! Nykyään en enää. (Mulla oli myös työpaikan pukkarissa aina varapikkarit. Ja sukat. Ja leggarit, särkylääkkeet, ponnari, terveyssiteitä, nenäliinoja.....) Myös purkan olen jättänyt pois, sekin oli ennen vakiovaruste (nykyään en enää uskalla sitäKÄÄN syödä...). Ai juu, ja mullahan tapasi aina olla myös suklaalevy. Uskomatonta mutta totta, en ole enää syönyt suklaatakaan!! No, pakon sanelemana tosin tämä ratkaisu... Eli elämäntilanteet kyllä heijastuu myös kassin sisältöön!

  Sulla on kyllä huisi kassi, tuollainen läpinäkyvä!! Ja söpöjä nuo sun pussukat!

  Osanottoni vielä kaniherran poismenon johdosta!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä totta, että elämäntilanne heijastuu kassin sisältöön! Mun kassi oli pikkulapsi- ja vauvavaiheessa niin täynnä kaikkea siihen liittyvää, että hyvä jos sinne mahtui omia tavaroita ollenkaan. Ja voisin kuvitella, ettei kovin montaa vuotta mun kassi täyty enää lasten leluilla, piirustuksilla ja eväillä :D

   Toi on kiva kassi siitä, kun ei tarvii arvailla sisältöä, eikä penkoa kun näkee läpi missä kohtaa avaimet on :D Varmaan myös lompakkovarkaan unelmaveska ;)

   Kiitos Heli ❤
   Kaniherra tosiaan halvaantui takajaloistaan ja pääsi sinne missä porkkanat ei koskaan lopu kesken ❤ Ihan kamala suru kyllä. Lemmikit on niin iso osa jokapäiväistä elämää, että kestää tovin ymmärtää, ettei porkkanoita tarvii kantaa kaupasta kilokaupalla.

   Poista
 2. Tää on hauska haaste, pitäiskö ottaa osaa.
  On sulla aikamoinen läjä tavaraa ja kaikki tarpeellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä oli hauska haaste ja samalla tuli siivottua käsilaukun sisältö, sinne kun tuppaa kertymään kuitteja ja kaikkea roinaa! :D

   Poista
 3. Sä olet varautunut kaikkeen :) Monta samaa juttua löytyy myös mun käsilaukusta ja juu, sielläkin on tälläkin hetkellä pussillinen pähkinöitä ja edelleen se sama muumilaku jonka esittelin omassa postauksessani jo pari kuukautta sitten:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään olen tosiaan hyvin varautunut :D Silti aina jotain puuttuu kun sitä tarvitaan, kummallista! ;) Tänään kyllä koitan ottaa iltamenoon vain pienenpienen laukun jonne mahtuu tasan puhelin, avaimet ja korttikukkaro :P Katsotaan miten pärjään!

   Poista
 4. Aika määrän tavaraa saat mahdutettua laukkuun 😃 Mä taas oon ihan minimalisti laukkutavaroiden kanssa, lompsalla, avaimilla, nenäliinapaketilla, huulirasvalla, särky-ja allergialääkkeellä yritän pärjätä 😄 Lasten kanssa liikkuessakin nappaan vaan varavaipat, tuttipullon, vauvalle varabodyn ja ehkä pienen pyyhkeen mukaan. Mietin tätä kuudetta lasta odottaessani, että pitäiskö mun hommata nyt elämäni eka hoitolaukku, mutta jäi vieläkin hankkimatta 😁 Muuten en tunnista itseäni millään muotoa minimalistiksi 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä tosiaan kuulostan ihan kassialmalta! :D Yleensä jos mulla on pieni laukku mihin toi kaikki edellä ilmennyt ei mahdu, niin vähintään mulla on autossa pakattuna joku puuvillakassi lisänä. Kääks, voikohan tästä parantua?! :P

   Siis nuorimmaisen vauva-aikana mulla oli aina mukana vähintään kaksi kestovaippaa, likaisille pussukka, baby wipeseja, harsoja, tuttipullo vedelle, vaihtovaatteita, tutteja, unilelu, pieni peitto, maissinaksuja....apuaaaa!

   Poista
 5. Heh jo on kauheesti tavaraa!!!! =D apua =D
  Itellä on rahapussi, Siripiriä, huulipuna ja puhelin -joskus. Veskan kiikutus on usein aivan turhaa noin vähillä tavaroilla, hyvin pärjää pelkän rahapussin kanssa jos kauppaankin menee. Oispa kiva saada joku luonneselvitys tms tämän veskan sisällön perusteella, vaikka toisaalta osaahan ton jo tehdä, ite en ylimääräsen kamppeen olemassa olosta tykkää kotonakaan, vähempi on parempi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nyt kun sen veskan sisällön tuolleen leväyttää auki niin onhan sitä :P Mä en koe kuitenkaan olevani mikään ylimääräisen kamppeen ystävä, tosiaan kodinkin pyrin pitämään selkeänä vaikka toki tykkään sisustella. Lähinnä sanoisin, että koska en tykkää yllätyksistä ja ennakoimattomista tilanteista niin ennakoin tälleen pakkaamalla mukaan kaikkea mitä voin ehkä tarvita jos... :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)