tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulu. Joko se meni?

Tohinaa, häslinkiä, väärinymmärryksiä, leipomista, paketoimista. Viikko tolkulla. Ja sitten yksi, hieman erilainen päivä ja se oli siinä? Näinkö se menee?

No ei tietenkään. Aatosta se joulu vasta alkaa. Lapset leikkivät uusilla leluillaan, katsellaan uusia elokuvia ja luetaan pukin kontista löytyneitä kirjoja. Syödään hyvin ja makoillaan raukeina sohvilla. Rauhoitutaan ja rentoudutaan. Tavataan sukulaisia. Juodaan liian vahvaa glögiä. Puhutaan joululahjoista. Avataan vielä muutama paketti.Metsolan joulu-äggit on muuten syötävän suloiset retro ruskeissa väreissään! Ehdottomasti äidin uudet lempparit.
 Sieltä se juna meni.
Parhaina joulussa taitaa kuitenkin olla lapset ja perhe. Yhdessä olo. Lasten jännitys ja into on niin käsinkosketeltavaa että ihan riipaisee. Kun voi istua sohvalla ja katsella kuinka ne tuossa leikkii, sovussa, yhdessä, sisarukset.


Kävimme myös muistamassa edesmenneitä rakkaitamme kynttilöin. Joka joulu käymme kolmella eri hautausmaalla, joko aattoaamuna tai -iltana. Tänä jouluna kävimme aamupäivälllä ja samalla harrastimme hautausmaa-pulkkailua hyvinkin jouluisassa lumisateessa.Lisää joulun kuvia ja lahjoja seuraavassa postauksessa...niin ja ihanan joululimpun ohje!

Hyviä pyhiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)