maanantai 3. joulukuuta 2012

Kirppislöytöjä

Löysin live-kirpulta aika käheet retromalliset leveälahje haalarihousut jäbälle, nämä löytyi pöydästä jossa oli paljon muitakin froteisia itseommeltuja lastenvaatteita. Jonkun kotiompelijan pöytä siis ja kaikki tuotteet uusia. Nämä pulittivat 18€ ja ovat kokoa reilu 92,eli hiukan pitkät lahkeista vielä tuolle pojalle.


Sitten löysin ja huusin tällaiset farkut fb-kirppikseltä. Nämäkin ovat uudet ja käyttämättömät, mutta vanhoista farkuista tehdyt housut. Tykkään niin kovasti näiden taskuista! Näistä maksoin 20€ ja se sisälsi postikulut.


Nämä ei nyt olleet kaikkein halvimmat kirppislöydöt, mutta aika kivat kuitenkin ja koskapa molemmat on uusia niin en pitänyt hintaakaan ihan mahdottomana! Eipähän tule heti kadulla vastaan samanlaisia pöksyjä.


Nyt otin pitkästä aikaa itse loossin kirppikseltä, olen pari iltaa hinnoitellut kamppeita ja tietysti toivon saavani hiukan roposia taskun pohjalle, onhan joulu tulossa ja kuten ehkä muistatte, on tyttären toivomuslista suurehko. Ja tietysti ekologisuuttakin ajatellen olisi kiva jos meidän lasten pienet vaatteet löytäisivät uusia pieniä ja iloisia käyttäjiä.
Jos ei, niin ne matkaavat lahjoituksena Hesyn Kulkukollin kirppikselle ja siten hyvään tarkoitukseen. Kulkukollin kirppiksen tuotto menee mm.kissojen ruokiin ja hoitokuluihin. Sinne muuten otetaan (kirppiskamojen lisäksi) vastaan myös vanhoja peittoja, tyynyjä ja lakanoita kissojen ja muiden eläinten alustoiksi ja makuupaikoiksi *vink vink* Älkää siis heittäkö vanhoja täkkejä ja tyynyjä roskiin, vaikka saisitte uusia joulupukilta, vaan viekää ne Hesyyn lämmittämään pieniä karvakuonoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)