perjantai 28. joulukuuta 2012

Tutustumista

Aika on mennyt siivillä nyt joulun jälkeen. Leppoisia, rentoja päiviä yhdessä touhuten. Ihan parasta siis.

Lapset ovat leikkineet uusilla leluillaan äidin ja isähenkilön avustamina. Ollaan rakennettu junarataa ja ohjeistettu cd-soittimen käytössä. Jep. Tytär sai iiiiihanan vaaleanpunaisen cd-soittimen pukinkontista ja yllätys yllätys, myös Robinin Chillaa -levyn *virnistys* ja voitte vaan kuvitella kuinka 5v. tanssii ja laulaa mukana...ja oppi alta aikayksikön miten biisejä "kelataan" eli repeattina tulee kolme lempparilaulua. Aika monta tuntia päivässä. Myös meikkipää-nukke on ollut kovassa käsittelyssä. Siis oikeasti kovassa, luulen että nukelta on lähtenyt nyt muutamassa päivässä enemmän hiuksia kuin tällä äitihenkilöllä imetysajan jälkeen konsanaan! Mutta on se kiva, on on.


Itse sain aivan huipun lahjan; uuden ompelukoneen! Edellinen kun kiukkusi, takkusi ja olin heittää sen ikkunasta pihalle useampaan otteeseen... Tämä toimii kuin unelma, tuli tänään testattua (siitä lisää myöhemmin!) Sain myös kirjoja ja mm.Finnish Design Shopin myymät Normann Copenhagen -tuikkulyhdyt ja yrttiruukut!!!!!! Hiukanko kivat! Niin ja askartelulehti-tilauksen kuudeksi kuukaudeksi. Eli tiedätte mitä tuleman pitää, hehhe.






Voisin todeta olleeni aika kiltti tänä vuonna. Haittaakse? Taidan pyrkiä samaan myös tulevana vuotena, just in case.



Ja tähän loppuun lupaamani (joulu) LIMPPU resepti. Vie kielen mennessään! Parempi potenssiin tuhat, jos vertaa kaupan joululeipiin! Ja vieläpä helppo.

Ainekset:

5dl ab-piimää
1pss kuivahiivaa
1,5dl siirappia (tummaa)
1,5tl suolaa
3dl (luomu)ruisjauhoja
4-5dl vehnäjauhoja
1 muna

:Lämmitä piimä mikrossa (haju on aika, ööööö...) ja lisää siirappi, suola ja jauhoja, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Vaivaa haarukkavatkaimella ja käsin. Laita voideltuun vuokaan ja anna nousta noin tunti.Voitele munalla. Paista alatasolla noin 50 min. 200 astetta.

Tästä tulee siis yksi isohko leipä. Itse tein tämän pyöreässä silikonivuuassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)