torstai 6. joulukuuta 2012

Ulkovaatepostaus

Ei palella kun varusteet on kunnossa. Lapsilla siis. Äitikin voisi sijoittaa ulkovaatteisiin joulunjälkeisissä alennusmyynneissä? Nimim. lahkeista rispaantuneet (ja vähän kröhm, vyötäröltä kiristävät) 4 vuotta vanhat toppahousut merkkiä Prisma ja parin vuoden takainen toppatakki merkkiä Hobby Hall.Pojalla on Polarn o. Pyretin musta toppahaalari http://www.polarnopyret.fi/tuote/toppahaalari-86-92-(kerros-3)/60159977/?jsh_id=3oo8qd481eqpue5ar6ndnb5ai7 kaikilla mahdollisilla (ja hankalasti puettavilla) lumilukoilla. Tosi lämmin ja hyvä puku kaikkineen, erityisen tyytyväinen olen heijastimien määrään. Koko ei ole mikään iso tai super reilu, poika oli 1v.neuvolassa 3 kuukautta sitten 79cm ja haalari on kokoa 86.

 Pipona on Metsolan keltainen tupsupipo, aika pirteä! Tytölle ostin samanlaisen, mutta ilman nauhoja ja tietenkin pinkkinä keltaisella tupsulla.

Tytöllä on Molo kids Polaris ja värinä ihanan pirteä Rainbow http://fi.babyshop.com/polaris-rainbow/p/47700 koossa 116.  On tosi sopivan kokoinen 111cm pitkälle 5-vuotiaalle.Hanskauskollisia meillä ei olla (ts.äiti ei ole) vaan meillä on Tähti Jonathania, Reima teciä, Ice Peakia ja He&M:ää...mitä milloinkin. Molemmilla on kenkinä Crocsin Crocband Gust boot -saappaat. Tytöltä löytyy lisäksi Crocs Powder-saappaat vaaleanpunaisina ja perinteiset mustat Kuomat. Pojalla on noiden Gust Bootien lisäksi siniset huopikkaat, tyyliä retro.


Ja kyllä. Meidän pihan keinut ovat yhä paikoillaan. Viime keväänä saatiin soitella ja rukoilla että josko joku huoltoyhtiöstä vaivautuisi lapsille keinut laittamaan. Nyt kai pitäisi soitella että voisiko ne jo tulla varastoimaan. Sieluni silmin näen pihan lapset roikkumassa kielistään noissa ketjuissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)