maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesäretroa pukkaa

Siivouspäivänä Kumpulasta ostetusta retrokankaasta (ollut vissiin kaitaliina?) tein pikahamosen jatkuvaan kesävaatepulaan. Itselleni siis. Hinta oli tiukka, ei tinkivaraa yhtään...nimittäin kokonaiset 50 senttiä!
Kovasti pähkäilen mitä siitä lopusta palasesta tekisin, kun vaihtoehtoja on ihan liikaa. Tässä top 5; lorupussi lapsille, tyynyliina, kolmiohuivi ja/tai minihame tytölle, kauppakassi tai rattaisiin vaunuverho. Mitä te tekisitte?

Majapuulta tuli aivan loistava paketti tänään, miten osasinkin tilata noin hienosti yhteensopivia kankaita, jesss! Niistä tulee lapsille ainakin samistelu t-paidat ja jotain muutakin kivaa.

Uudet upeat retrorattaat odottaa vielä kiillotus-puunaus-operaatiota. Laitan niistä kuvia heti kun saan ne putsattua ja käyttöön. Ne on kyllä tämmöisen vanhaa rakastavan äitihenkilön mieleen, oikein kovasti.2 kommenttia:

  1. No tietysti kauppakassi,on sit sävy sävyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kas näin heiluu hame ja hame heiluu näin, on meillä hauska täti, tuo täti Marika...jaaaaa näin heiluu kassi ja kassi heiluu näin. Joo-o. Siispä kassi.

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)