maanantai 17. kesäkuuta 2013

Retrorattaat vol...öööö..4??

Tässä on vihdoinkin nämä namuset! Juuri sellaiset mitä etsin ja nyt ne seisoo meidän eteisessä! Ehjät, toimivat, kevyet ja sopivan vanhat makuuni. Metalliputkissa on vielä kaikesta hinkkauksesta huolimatta vähän ruostepilkkuja, mutta en anna sen häiritä, puunataan myöhemmin lisää.Käytiin tänään läheisen leikkipuiston puistoruokailussa ja rattaat olivat ensimmäistä kertaa tien päällä. Hyvin rullasi. Ainoa miinus on se, että tavarakoriin ei mahdu mahdottomia eikä äitihenkilö jaksanut raahata kassia, siksi suuttuja sai hetkellisesti viltin selkänsä taakse.


Näillä me nyt sitten pääsääntöisesti tuupitaan tämän kesän riennoissa täällä pk-seudulla. Jos bongaatte niin tulkaa moikkaamaan :) 


4 kommenttia:

 1. Noihan on nätit rattaat :). Mun silmään, ei pahan retrot :D

  VastaaPoista
 2. ts.pahasti retrot...
  -Niina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä ei oo sellaiset vakosametti-ruskea-oranssit -hirvitykset, vaan oikein kauniit ja hillityt. Vaikka olis mulle sellaiset hirvityksetkin kelvanneet :D

   Poista
 3. Hih, mä pelastin just samanlais Simot joutumasta roskalavalle joitain vuosia sitten, olisko ollut syksyllä 2007. Olivat seisseet ulkona ja kankaat oli pakko uusia. Makeeta muotoilua! Renkaita vaan ei saanut irti ja rullasivat aika huonosti. Menivät lopulta yhdelle kaverille pullonkeräysrattaiksi.

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)