perjantai 30. tammikuuta 2015

Kiiik-aaa, Kiik-aa!

Miten minä en ole esitellyt teille tätä uutta ihanuutta aikaisemmin? Meillä on nimittäin asunut i-h-a-n-a, vanha keinutuoli nyt muutaman viikon jo!

Kävin kirppiskierroksella kaverin kanssa tovi sitten, ja ihastuin oitis nähdessäni tämän keinutuolin siellä nurkassa kyhjöttämässä. Laitoin miehelle kuvaviestin tekstillä: -Mä haluuuuuuun!
Ja niin minä varasin tuolin ja se haettiin seuraavana iltana miehen isommalla autolla kotiin.

Se on juuri sellainen mitä olen halunnut; suuri, tukeva ja kaunis! Isoksi tuoliksi se on yllättävän siro.Ja ei, en aio maalata sitä valkoiseksi. Se on hyvä juuri sellaisenaan ja antaa tummuudellaan hienon kontrastin meidän valkoiseen kotiin!


Kiikkua pestessä löysin sen pohjasta vanhan Iskun tarran. Ei ole mitään hajua minä vuonna tämä malli on ollut siellä myynnissä, mutta ihan uusi tämä ei kyllä ole.

Vaihdettiin tosiaan sohvien paikkaa, kun saatiin kantoapua kodinhoitohuoneen lattiavalun aikaan. Vietiin se beige nahkasohva takkahuoneeseen ja tuotiin siellä ollut vanha sohva tänne ylös, tämä sijoittelu toimii olohuoneen värimaailman kanssa paremmin. Ja ennenkaikkea antaa tilaa tuolle keinutuolille.


Viskasin keinuun nyt lampaantaljan ja tyynyn pehmusteeksi. Ne sellaiset keinutuolimatot on aika karmeita, vaikka varmaan oikein toimivia. Joku voisi kuitenkin uudistaa niiden värit ja ulkoasun nykypäivää vastaavammiksi?
Tämä hankinta taisi tosin naulata sen viimeisenkin naulan tämän mummon arkkuun. Viime postauksessa juuri uhosin haluavani opetella neulomaan ja virkkaamaan, kuuntelen pääsääntöisesti iskelmäradiota ja nyt ostettiin kiikkustuoli, joten...

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Olkaa kiltisti :)


 6 kommenttia:

 1. Tosi upea löytö ♥ ja sopii oikein hyvin teidän kauniiseen olkkariin. Niin ja ihan hyvä, jos et maalaa sitä valkoiseksi. Just hyvä noin! Mahtavaa viikonloppua Sinullekin, Marika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja ei, en maalaa! Se on oikein täydellinen näin <3

   Poista
 2. Sehän on kuin tehty teille! :) Eikä näytä yhtään niin isolta kuin kirpparilla. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kiikkustuoli, todella kaunis! Just tuollaisena. :)

  Ja bongasin tuolta että olen saanut haasteen, kiitos otan sen vastaan! :)

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)