maanantai 26. tammikuuta 2015

Sisäfileestä makaroniin

Eli perus. Kivan viikonlopun jälkeinen maanantai...arki.


Kun koko perhe on nukkunut aamu yhdeksään ja syönyt aamupalaa vasta kymmeneltä. Katsonut yöpuvuissa telkkaria vielä puoliltapäivin. Syönyt pihviä ja valkosipuliperunoita vatsantäydeltä. 

Sitten tulee se aikainen herätys, täysi tiskikone, makaronilaatikko ja ketsuppi. Äh.Arjesta huolimatta, aloitin muuten eilen taas pitkästä aikaa maalausprojektin! Tänään aamulla vielä  hioin ja maalasin toista kerrosta eilisen maalin päälle. Laittelen kuvia tännekin, kunhan se on valmis!

Nyt kun pensseliin on taas tartuttu, niin sormet syyhyää kovasti päästä maalaamaan piharakennuksen sisätiloja! Toki ulkopinnatkin kaipaavat maalia, mutta tällähetkellä minulla on mielenkiinto siellä sisäpuolen sisustuksessa. Seinät ja seinähylly, pirttipöytä ja penkit...niin ja lipasto. Ainakin. Niin ja ikkunakin sinne pitäisi ostaa ja asentaa. Joooo, ja siihen ikkunan eteen leveä ikkunalauta, johon voi laittaa kesäkukkia purkkeihin. Tai vaikka ruohosipulia ja salaattia itämään! 

Litroittain maalia tulee kulumaan kevään aikana kaikkiin näihin projekteihin mitä minulla nyt on mielen päällä! Pitäisi ehkä järjestää talkoot? Voisiko se kevät jo tulla?


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvä, pestaan sinut siis ensimmäisten joukossa ;) :P :D Ei ne talkoot ehkä huono idea olisi, jos alkuun sutisi maalia ja sitten tuikkaisi grillin tulille ja herkut pöytään :) Kun nyt tulisi se KEVÄT!!

   Poista
 2. Nehän ois vähä niiku juhlat, mutta pensseleillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pensseli-Partyt!!! Alan heti muotoilemaan kutsua! :D

   Poista
 3. Yhdessä tekeminen on aina mukavampaa ja jälkeäkin syntyy nopeammin. Tulis vaan se kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Talkoo-ajatus kuulostaa kokoajan paremmalta ja jopa toteutuskelpoiselta idealta :) Kevät tännemullehetinyt! :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)