sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Värihaaste Nr4.

Toiseksiviimeinen väri kodissamme on harmaa ja sen vivahteet kuten; rosteri ja sinkki.


Olohuone

Takka on tummanharmaata kiveä. Nyt se tulee kauniimmin esille, kun maalasimme sen takana olevan seinän valkoiseksi. Seinä kun oli muuttaessamme vaaleansininen.Tv-kaapin tähtikoristeet on vaaleanharmaat.
 Ja jouluksi valmistunut himmeli on tehty harmaa-valkoisista paperipilleistä. 
Olohuoneen ja keittiön lattiat on harmaata laminaattia. Meillä oli tarkoitus muuttaa koko alakerran lattia alkuperäiseksi lankkulattiaksi, mutta yllättäen muovimattojen ja lastulevyjen alta paljastuikin mm. raakalautaa ja aivan erisuuntaan naulattua lankkua. Joten plan B.

Keittiö  

Jääkaappi on valkoisesta kaappirivistä poiketen rosterinen harmaa, samoin kaappien ja laatikoiden vetimet.
Siitä vierestä löytyy harmaa verhokappa, muutama tyyny ja pallovalot, joista joka toinen on valkoinen ja joka toinen harmaa.

Eteisen lattia ja yläkertaan vievät portaat ovat vaaleanharmaat. 
Takkahuoneeseen laitettiin remontin yhteydessä harmaat laatat lattiaan ja  ikkunaseinään valkoinen hopeakuvioitu tapetti.
Ruokailutilassa on toinen pihalta löydetyistä vanhoista sinkkivadeista. Tässä me säilytetään vilttejä ja istuintyynyjä. Siitä on hyvä napata pyllyn alle pehmikettä kun tulee istuttua pidempään ruokailemassa.
Huomenna on viidennen ja viimeisen värin vuoro. Se on nyt sitten se valkoinen, joka määrittää melkein koko kodin. 

Eilen unohtui laittaa haastetta eteenpäin, mutta ehkei se haittaa. Tänään haastan mukaan Tuulian blogista Opparallaa. Eli esittele viitenä päivänä yksi väri kodistasi ja haasta mukaan muita bloggareita.


Se olisi huomenna taas arki armas aurinkoinen, vaikkei ne taida kovin aurinkoista säätä meille luvatakaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)