tiistai 24. helmikuuta 2015

Eipä vähän jäätävä homma

Nimittäin siivota molempien lasten vaatelipastot JA lelutlaatikot! Tuloksena kaksi isoa Ikean kassillista liian pieniä tyttöjen ja poikien vaatteita sekä yksi jättikassillinen leluja ja pelejä, phuuuh!
Ja jäätäväksi tämän tekee se, että meidän pieni tyttö on kasvanut jo niin isoksi, että se laittoi sivuun kaikki sille ennen niin rakkaat lelunsa. Kaikki pienet Disneyn prinsessat ja minit My Little Ponyt tarvikkeineen. Tottahan se on, ettei se ole niillä aikoihin enää leikkinyt, mutta silti, niisk. En kestä. Se on vasta ekaluokkalainen. Myös osa pehmoleluista ja vauvanuket nukenvaatteineen se tylysti laittoi kirppiskuormaan.
(Onneksi se säilytti kuitenkin vielä Littlest Pet Shopin eläinhahmot ja Barbiet <3) Lelujen tuotot lupasin tietysti lasten käyttöön. Niillä rahoilla he saavat sitten ostaa uusia mieluisia juttuja. Tyttö on jo pidempään leikkimistä enemmän askarrellut, virkannut ja tehnyt kumirenksukoruja ja helminauhoja. Käsillä tekevä, niinkuin äitinsäkin.Nyt pitäisi vielä kaivaa ulkovaatteet, pipot ja hanskat esiin ja käydä ne läpi pieneksi jääneiden osalta ja myllätä tämän äitihenkilön vaatekaappi läpikotaisin! Huhhei!

Sitten eikun kirppispöytää varaamaan, en nimittäin mitenkään jaksa kuvata ja kirjoittaa pikkutarkkoja selostuksia jokaisesta vaatteesta face-kirppiksille. Kun yhdellä kirppiksellä saa myydä vain näitä tiettyjä merkkejä ja toisella vain noita, ja kaikissa ryhmissä on tietenkin eri säännöt ja ohjeistukset. Plus se kauhea postitusrumba, ei kiitos.

Kävi tosin mielessä, että pitäisikö pitää keväällä joku pihakirppis, mutta epäilen tuleeko sellaiseen riittävästi porukkaa? Ts. liikkuuko nuo uuteen osoitteeseen vai raahaanko ne vaan turhaan pihalle ja esille, vain viedäkseni ne takaisin säilöön. Onko kellään kokemusta pihakirppiksen järjestämisestä? Mitä pitäisi ottaa huomioon? Vinkit kehiin, kiitos!


Mutta hei, nyt on vaatekaapeissa ihanan väljää ja äitihenkilö voi ommella lisää keväisempiä vaatteita lapsille!
10 kommenttia:

 1. Pidät siivouspäivänä pihakirppiksen. Toukokuussako se nyt sitte on. Sillon luulis olevan väkeä liikkeellä. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä lastaan myös kirppiskasseja. Meille avataan Ouluun uusi iso ja SIISTI kirppis perjantaina. Ihana saada kasppeihin tilaa. Vien kaikki liian isot vaatteet myyntiin ja luotan siihen, etten enää ikinä liho;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tää joku kevätsiivousvimma kun pitää saada nurkat puhtaiksi tavaroista ja kaapit tyhjiksi :) Minä en ole noin optimistinen vaan lähinnä toivon viime kesäisten vaatteiden mahtuvan vielä päälle, mitä epäilen :/ Pitäis vetäistä joku kevät tsemppi ruokavalion ja liikunnankin suhteen, eikä vain kodin :P

   Poista
 3. Ääk, milloin me päästään sun luo kyläilemään, voisin vähän "vilkaista" sitä kirppiskuormaa... ;) Poneja haluisin tytölle ja sattuuko löytymään vielä 98 -kokoisia vaatteita nurkista? :D

  p.s. Meillä on täällä meidän kylällä kevätkirppis 15.3. mutta ehkä sulla on liian pitkä matka tänne..? ;) sippola.mll.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sopia treffit tänne meillekin joku päivä nyt keväällä :) Tai sitten roudaan noi kassit takakontissa seuraaville treffeille ;) Takakonttikirppis!! :D :D Tossa on tyttöjen 122 kokosia ja poikien/unisex 98 kokosia :) Ja tosiaan kenkiä ja ulkovaatteita vielä tulossa kunhan saan pengottua kaikki komerot.

   Poista
  2. hei ainakin toi keltainen huppari kiinnostais..? Onko se 98?

   Poista
  3. Se on 104, mutta naftia mitoitusta niinkuin Moonkidsillä yleensä :) Voin ottaa mukaan treffeille niin saat katsoa livenä :)

   Poista
 4. Voi kun tekis mieli penkoa noita kasoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää marakatit kasvaa niin silmissä, että noita kasoja tulee ihan jatkuvasti! :D

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)