sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ketku & Rötkö

Aka Ompelun uhrit.

Vietin hyvin mummomaisen lauantaipäivän eilen. Aloitin aamupäivällä kankaiden leikkomisen ja lopetin vasta illansuussa ompelun.
Istuin siis hyvinkin tiiviisti alakerrassa, kuunnellen Tauskia ja Loiria, juoden limpparia ja syöden suklaata. Niin ja siis ommellen.


Eli tavallaan Suuttuja ja sen sisko oli vähän paitsiossa, kun äitihenkilö vaan ompeli. Ja kehtasi vielä pyytää pukemaan uudet puserot ja poseeraamaan. Tässä tulos. No itsepähän pyysin, heh.


Piirtelin kaavat uusimmasta lasten Ottobrestä myös näille pienille ihmisille. Suuttujalle tein Smart Guitars -kaavalla 110 kokoisen puseron. Lisäsin vaan hupun ja helmaan resorin. Hupun vuori on samaa Noshin mintunvihreää trikoota, kuin NÄMÄ housut, joten saatiin taas lisää yhteensopivia vaatekappaleita nuorenmiehen lipastoon.

Mustavalkoinen joustocollege on tilattu Metsolan alesta viime syksynä. Nyt vihdoin sain inspiksen tehdä siitä jotain. 
Keskelle leikkasin Viljamin Puodin Kuokkavieraat -trikoosta kaksi hahmoa ja takapuolelle yhden. Silitin tukikankaan nurjalle ja tikkasin reunoista siksakilla. Kivasti antaa ilmettä muuten tylsään peruspaitaan!Tytöllekin löytyi tosi kivoja puserokaavoja tästä lehdestä, nyt piirtelin Toucan -kaavat koossa 128. Tyttö sai itse valita kuvan ja resoreiden värin. Kaavasta poikkesin sen verran, että laitoin helmaan ja kädenteille resorit tytön toiveesta.Tyttö valitsi Verson Puodin Paratiisi-Maijasta tytön ja kukan paidan etumukseen. Nämä on niin söpöjä kyllä! Suuttujan puseroon tuli niin pitkät hihat, että käänsin resorit kaksinkerroin. Onpa tuossa kasvunvaraa muutenkin vielä ja hyvä niin!
Huomasin vasta näitä kuvia katsoessa, että tuohon hupun keskisaumalle kohdistui vahingossa aika hauskasti nuo sahalaidat!
Loput ompelupäivän tuotokset esittelen teille myöhemmin. Eiköhän tässäkin ollut riittävä pläjäys kuvia tälle erää!


Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! 


4 kommenttia:

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)