keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tv-kaappi

Ja sen uusi ilme.

Nyt kun on pensselinvarteen tartuttu niin antaa palaa! 


Muistatte varmaan tämän ruskean kaapin, jonka esittelin joulun aikaan  ja värihaasteessakin vielä?

Tykkään kaapista kovasti, se on juuri sopivan kokoinen tähän olohuoneen nurkkaan ja se piilottaa television ja kaikki muutkin rumat elektroniikkahärpäkkeet. Minusta on kiva, ettei ne ole jatkuvasti näkysällä keräämässä pölyä.Kaappia ostaessa ajattelin, että maalaan sen heti, ennen kokoamista. Joulu oli kuitenkin ovella ja kaappi ihan kivan näköinen sellaisenaan, joten sellaiseksi se jäi.

Joku siinä kuitenkin häiritsi. Ehkä se, ettei meillä ole mitään muuta saman väristä täällä kotona nyt, kun maalasin sen keittiön puusohvankin. Tämä oli jotenkin yksinäinen eikä se kuulunut "joukkoon"


Joten...


Miten tällekin kävi samalla tavalla kuin sille puusohvalle! Tästäkin kuoriutui siro kaunotar entisen vanhan jyhkyn kaapin sijaan!

(sorry johtosekamelska...niin on kiire ollut, ettei olla saatu listoja hommattua ja läimittyä paikoilleen, hehheh...)Sinne piiloon jää kaukosäätimet, digiboxi, wii ja dvd-soitin. Laatikoihin saa kivasti sullottua sekalaista tavaraa, niinkuin puhelinten laturit...
Nyt tämä kaappi sopii mukavammin joukkoon ja tuo vanha putkiradiokin pääsee oikeuksiinsa sen päällä.

Tykkään!


 Seuraava maalauskohde on jo päätetty ja kovasti kutittaisi päästä sitä sutimaan, mutta maalit on harmillisesti vielä kaupassa. Mitähän sitä sillä välin keksisi puuhailla?
14 kommenttia:

 1. Siro kaunotar sieltä alta paljastui ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö?! Tosi jännä miten väriä vaihtamalla muuttuu koko kaluste :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Lapset saa kyllä tuon seesteisyyden tehokkaasti katoamaan raahaamalla lelut keskelle olohuonetta ;)

   Poista
 3. Kaapista tuli todella kaunisja sopii hyvin teidän sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olohuone on nyt yhtenäisemmän näköinen ja enemmän makuuni :) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Ihana kaappi ja niin kätevää, että saa telkun ja muut systeemit sinne piiloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Mies aina kummastelee (ja etsii kamojaan), kun mulla on tapana jemmata kaikki ylimääräinen roina laatikoihin ja kaappeihin pois näkyviltä :D :D

   Poista
 5. Mistä näin ihana kaappi on löytynyt? 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi löytyi tori.fi -sivustolta ja se on siis Ikean vanhaa mallistoa, tämän nimi on Markör :) Niitä löytyy aina silloin tällöin nettikirppiksiltä ja muutaman olen bongannut fb Ikea -kirppis ryhmästäkin!

   Poista
 6. Moi! Itsellänikin sama kaappi tumman ruskeana ja tarkoktus olisi maalata se valkoiseksi. Kuinka onnistuit maalaamisessa? Paljon jouduit irroittamaan kaapin osia maalaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minä koin tämän kaapin isojen pintojen maalaamisen helpoimmaksi pienellä telalla. Yksityiskohdat sudin sitten perus pensselillä. Helmi kalustemaalia laitoin kaksi kerrosta :) Minä irroitin laatikoiden ja ovien vetimet, ja laatikot tietenkin, mutta en muuta! Kaappi vain keskelle lattiaa niin, että sen ympäri pääsee pyörimään telan kanssa, hyvin onnistuu! Tsemppiä maalausurakkaan! :)

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)