perjantai 13. helmikuuta 2015

Kamera

Mikäli ette ole huomanneet, on minulla ollut lastenvaaterintamalla viimeaikoina hyvinkin niukkavärisiä kankaita ompelussa. Musta, valkoinen ja harmaa, terästettynä pienillä yksityiskohdilla on ollut tämän talven "juttu". Siispä tilasin Noshilta jo tovi sitten tätä kivaa harmaata kameratrikoota Suuttujaa ajatellen.

Peruspertsa-setti siitä sitten tuli. Ei kikkoja, vanhoilla tutuilla kaavoilla. 


Yhdistin sen tähän musta-valkoiseen kapeaan raitaan saaden tahtomattani aikaan pyjama-fiilarit. Äh. Mutta pojan päällä ne näyttää onneksi kuitenkin päivävaatteilta eikä yöpuvulta.Instagramissa minua seuraavat näkivätkin tämä kuvan jo toissapäivänä.
Äitihenkilö nimittäin löysäsi liekaansa vähän ja antoi pojan syödä lounaaksi eineksiä (niitä harvoja mitä se ylipäätään allergioiden vuoksi pystyy syömään...) ja vieläpä olohuoneessa retkeillen!
Instagramissa minua voi muuten seurata nimimerkillä PALANUTTA, tervetuloa sinnekin kurkkimaan!Oikein mukavaa ja rentoa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Toi kamerakuosihan näyttää oikein kivalta paidassa! :) Saat pitää mulle jonku pääntiekurssin. Mun ompelut on junnannu mekkokatastrofin jälkeen, koska pääntie. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jjep! Me niin pidetään ne ompelu-lanit joku lauantai! :)

   Poista
 2. Söpöt :D
  Täällä kanssa välillä annetaan retkeillä olohuoneessa.
  Oikein ihanaa ystävänpäivää ♡

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)