torstai 2. heinäkuuta 2015

Ruusuja ja täpliä

Se oli maanantai ilta, telkkari oli jumissa ja samoin tietokone. Saumuri ja ompelukone sentään toimivat (vaikka laiska huoltaja olenkin) ja sain nyt ommeltua nämä tyynyt siitä Ikeasta ostamastani ruusupuuvillasta.




Tuohon kääntöaukon kohdalle ompelin vain pätkän pitsiä, kun en viitsinyt alkaa käsin harsimaan aukkoa kiinni.



Tykkään näistä kyllä kovasti. Heti kun näin tämän puuvillan niin mieleeni tuli tyynyt sohvalle ja itseasiassa mieli tekisi hakea tätä vähän lisää ja ommella ruokailuryhmän tuoleihin sellaiset pyllynalus-tyynyt. Sellaiset irtonaiset, minkä voi napata pehvan alle jos tuntuu siltä. Väliin voisi hakea Eurokankaasta ohutta levyvanua. Niin minä taidankin tehdä! Siispä uusi retki Ikeaan! Hahhaaa!




Samaan syssyyn ompelin iiiihanasta Paapiin vaaleansinisestä trikoosta lapsille samistelu-vaatteet. Suuttujan shortsien jälkeen tytölle ei riittänyt enää kangasta kuin paidan etukappaleeseen, mutta ihan hauska siitä tuli näinkin! Tyttö ainakin itse tykästyi kovasti paitaansa.




Suuttujalle tein Noshin raitatrikoosta täplikkäiden kaveriksi vielä toisetkin shortsit. Sitä kun jäi juuri sopivan kokoinen pätkä jäljelle TÄSTÄ omasta "Juhannus-setistä".




Herra jopa suostui kuvattavaksi tällä kertaa, ja hei, ihan ilman lahjontaa!





Tyttö tykkäsi tuosta paidan helman kaitaleesta, kun se tulee kivasti pyllyn päälle ja yläosaa voi vähän rypyttää siihen päälle.






Tässä vielä "samikset".





Mutta nyt, pylly irti sohvasta! Me pakataan auto ja lähdetään kohti länttä ja mökkiä! Pääsen vihdoin testaamaan uutta päiväpeittoa kammarin petiin ja isähenkilö saa asentaa valaisimet paikoilleen, jeiii! 


Ihanaa loppuviikkoa kaikille, minä palaan blogin ääreen sunnuntaina huippukivan eilis-illan merkeissä!

Puspus



6 kommenttia:

  1. Huippua tuommoinen käsityöntaitaja!!! :) Kivoja vaatteita ja ihanat mallinuket sulla <3 Muksaa mökkireissua koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa mökkeilyä, ihania vaatteita olet ommellut! :-)

    VastaaPoista
  3. Taitava ompelija olet! Multa löytyis tuota samaa kukkakangasta, jotain pitäis siitä kehitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli, tuo ruusukangas on todella helppoa työstää. Itseasiassa kävin eilen Tampereen Ikeassa osto-aikeissa, mutta kangas oli sieltä loppu! :O

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)