torstai 9. helmikuuta 2017

Aina Inkeri Ankeinen täällä hei.

Joku Aina Inkeri Ankeinen on ilmeisesti tullut kylään jäädäkseen. Ihmeellistä matalapainetta, vaikka kaikki on periaatteessa ihan jees jees. En oikein tiedä mitä tästä syyttävällä sormella osoittaisi; itseä, ruuhkavuosia, opiskelustressiä, hormoneita, ikäkriisiä vai mitä. Vai onko tämä vain kaikkien noiden summa, mikä nyt painaa hartioita kasaan? Tai ehkä tällaisia hetkiä vaan tulee elämässä, kun sitä vaan puskee eteenpäin, kiinnostaa tai ei. Kun ei voi pysähtyäkään ja jäädä miettimään. Kenties jotain oman elämän suunnanhakua ja (liikaa) ympärillä olevien asioiden tiedostamista?

En kuitenkaan koe olevani masentunut, sillä iloitsen hurjasti näistä aurinkoisista päivistä, minulla on virtaa ja jaksan ihan hyvin aamuisin nousta päivän touhuihin ja suunnittelen kovasti jo kevättä ja mökkikauden aloitusta, tekee mieli ostella ja ommella keväisempiä vaatteita ja asusteita, leipoa ja tehdä viikonloppuisin kivoja juttuja. Pinna on kuitenkin tosi tosi lyhyt, itkuraivarit tulee kiireestä ja suht pienistä asioista ja sillä hetkellä olen valmis pakkaamaan maallisen omaisuuteni ja muuttamaan Timbuktuun. -Voi luoja ota minut jo pois täältä.

Eli jotain Ankeisen ja Mielensäpahoittajan yhdistelmää on nyt ilmassa.



No, se ankeilusta. 

Minulla oli toissaviikolla inspistä tarttua maalisutiin ja vuoden vintissä paikkaansa odottaneet kaverilta ostetut pikkuhyllyt saivat kalkkimaalikerroksen päälleen.
Harvemmin tulee yläkertaa kuvattua, mutta nyt sille tuli hyvä syy, kun kiinnitimme hyllyt meidän sängyn päätyseinälle. Seinä on lyhyt pätkä, sillä sänky sijoittuu osittain ikkunan alle, mutta siihen sopikin tosi näppärästi nämä pienet hyllyt!


 

 
Nyt minä saan tuohon hyllyille iltalukemiset ja puhelimen yön ajaksi. 


 

 


Mikäs siinä köllötellessä, kun ulkona paukkuu pakkanen ja sängyn jalkopäässä olevassa Porinmatissa rätisee tulet. Pitäisi vaan ymmärtää nousta iltaisin aikaisemmin telkkarin äärestä ja lähteä yläkertaan lukemaan.

 
 

 


Mukavia pakkaspäiviä kaikille! 

Minä lähden etsimään kirppiskamaa vintistä ja kysymään kaikelta sälältä tekeekö se minut iloiseksi ja onnelliseksi ;)  Maanantaina alkaa kirppispöytä ja jos tuotto on hyvä niin voisin keksiä hiihtolomaviikolle jotain kivaa puuhaa lasten kanssa! 


20 kommenttia:

  1. Hei!

    Mihin meinasit putiikin pistää pystyyn? Jos vaikka tulisin kartuttamaan sun hiihtoloma kassaa :)!

    Yst. Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marja ja kiitos kommentistasi! Varasin pöydän Kouvolan Centtilästä! :) Olen tykännyt käydä siellä tekemässä löytöjä ja paristi olen vienytkin sinne myyntiin ylimääräistä kampetta ja kivasti on aina kauppa käynyt!

      Poista
  2. Välillä Ankeinen meinaa pistäytyä kylään, mutta useimmiten saan vedettyä oven kiinni. Tänään se taisi päästä livahtamaan sisään. Suunnittelin lenkille lähtöä, mutta jäinkin huovan alle somettamaan. Päätäkin vähän särkee. Vähän sellainen olo, kuin tulisi kipeäksi. Ehkä se Inkeri silloin helpommin livahtaa.... Kiva makuuhuone teillä! Köllöttelemään kutsuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huovan alla somettaminen kuulostaa kyllä hyvältä, ei yhtään ankeiselta! :D Toivottavasti pysyt kuitenkin terveenä <3

      Täällä tämä ankeinen tuntuu viipyvän ja viipyvän enkä oikein tiedä mistä raosta se livahti ja kävi taloksi... ehkäpä se häipyy lumien myötä keväämmällä?

      Poista
  3. Ankeutta on ollut ilmassa täälläkin. Semmosta väsymystä ja kyllästymistä. Pinnakin välillä turhan kireällä. Mutta aurinko ilahduttaa ja hiihtolomaa kovasti odotellaan. :)

    Kuvat hyllyt sudit, sopii just passelisti paikalleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä just tota kyllästymistä! Ja sellasta tasapaksua arkea höystettynä koulustressillä? Yksi väärä sana mieheltä ja pam! En tiedä mikä hiertää, joku nyt kuitenkin. -Aimoooooo-oooo-ooooo!

      Hyllyistä tuli kyllä kivat ja ihmettelen miten en ole aikaisemmin hoksannut laittaa niitä tuohon, koska ne on niin käytännöllisetkin!

      Poista
  4. Voi miten teillä on kaunis makuuhuone!
    Niin kaunista!
    Pitäis myös varata kirpparipöytä tässä kevään aikana. On niin paljon kertyny vaatetta ja tavaroita, joilla ei käyttöä enää.
    Toivottavasti saat hyvän myynnin!☺
    Kivaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ihanasta kommentista! <3 Mulla itsellä on vähän sellainen viha-rakkaussuhde ton meidän makkarin ja koko yläkerran kanssa. Olen odottanut remonttia kuin kuuta nousevaa vaikken edes oikein tiedä mitä se tuo tullessaan :D

      Toivotaan hyvää kirppiskassaa niin päästään lasten kanssa vähän hurvittelemaan! :) Paljon nekin siivosivat lelujaan ja laitoin niiltä pieniä vaatteita pois, joten ovat ansainneet osan tuotostakin osakseen!

      Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista
  5. Tekstisi kuulostaa ajatuksilta reilun kymmenen vuoden takaa; lapset oli pieniä, itsellä sata projektia, työ ja koti....siis oisko ikä, kiire, stressi, hormonit jne kaikki yhdessä? Omasta kokemuksesta voin sanoa, että hyvin selätetty tuokin aika ja kaikki selvinnyt hengissä ja suht tervejärkisinä ;)

    Oih tuo kysymys täytyy muistaa, kun miehen kanssa siivotaan autotallia ja varastoa! Itse pystyn vastaamaan ihan sekunnissa :D
    Ihanuutta sinne 'ankeuden' sekaan <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan joo kaikkien yhteissumma tämä alavire nyt! Miten teidän parisuhde kesti tuon tutunkuuloisen härdellin silloin?

      Kiitos ihanuus -tsemppauksesta! Täällä mennään ja potkitaan vaikka pieniä kiviä kun ankeuttaa, kyllä se varmaankin ohi menee, ja jos ei mene niin tarttee pistää se menemään! :D

      Poista
  6. Kyllä Porin Matti antaa kivan lämmön. Meillä on keittiössä puuhella, ihana lämpö leviää vaikka on keskuslämmitys.
    Toivottavasti tavarasi menevät hyvin kaupan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä puulämmitteiset on kyllä ihania ja tuovat niin miellyttävän lämmön <3 Meillä ei sähköpatterit mene päälle edes kovilla pakkasilla vaan silloin lyödään vain lisää pökköä pesään :) Meilläkin on keittiössä puuhella, olohuoneessa takka ja yläkerrassa matti, hienosti pärjää niillä koko pitkän talven!

      Poista
  7. Hushus ankeus :) Taitaa kuulua naisen elämään keskimäärin kuukauden välein nuo vierailut, ainakin itsessäni ne tunnistan :) Teillä on kaunista, mulla nuo samat tyynypäälliset timanteilla - ne on niin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo multa löytyy kyllä ihan kunnolliset pms -oireetkin :P Tämä alavire ja vitutus-itku-herkkyys on vaan kestänyt nyt pidempään. Pitää koittaa keksiä jotain kivaa ohjelmaa hiihtolomalle ja hutistaa stressi ja arki pois harteilta!

      Noi tyynynpäälliset on kauniit, mutta ei ehkä mukavimmasta päästä pään alla :D Vähän pitää olla naisen elämässä kuitenkin bling-blingiä! ;)

      Poista
  8. Ankeinenpa täälläkin. On ollut kylässä jo niiiiiin kauan, että alkaa olla tämä nainen ihan loppu. Se olis nyt vuorossa loma, ja sen päälle toivon mukaan sairasloma...

    Hyviä myyntejä kirppikselle! Tuu poikkee kun ohi ajelet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi meitä ankeisia :( <3 Mä voisin hei oikeesti tulla nappaamaan sut kyytiin joku päivä kun meen kirppikselle? Olis kivaa nähdä ja ankeilla yhdessä :)

      Poista
  9. Voi miten kaunista valkoisen ja harmaan harmoniaa, tykkään enemmän kuin paljon.
    Se taitaa kuule olla tämä kevät ja pimeä taakse jäänyt aika joka saa alakuloa aikaiseksi sillä itselläni ihan samanlaiset fiilikset. Kyllä me tästä kesään selvitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meillä on ollut koko talven tämä harmaa-valkoinen makkari ja nyt mietin, että pitäiskö siihen laittaa joku tehosteväri lisäksi kevääksi? Vois toimia?

      Mulla on keväällä yleensä tosi hyvä fiilis ja ihan kuin heräisin jostain talviunesta, sen vuoksi tämä tuntuukin nyt oudolta. Ei yhtään minulta, vaikka olen perusluonteeltani sellainen omissa ajatuksissa huuhastelija ja pohdiskeleva. Vois ehkä käydä verikokeissa pitkästä aikaa ja tsekata onko siellä selittävää tekijää...

      Poista
  10. Taas kerran sanon, että "ihania kuvia"!! Suloinen makkari! TYKKÄÄN! =D
    Aika ajoin (epäilen vahvasti niitä hormoneja....) tuo Inkeri tunkee kyllä kylään vaikka kuinka puskisi ovea kiinni. Toisaalta, kun se on taas käyntinsä tehnyt, sittenpähän on rauhallista tovin...

    Tsemppiä!! Ja juttu muuttui heti iloisemmaksi kuitenkin. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Vivi <3 Meidän makkari ja koko yläkerta (ja koko talo) on tosi pieni ja vähän kärsin tilanpuutteesta (siinä suurin syy laittaa tavaraa nyt kiertoon), mutta ehkä siinä on oma tunnelmassa kun lääniä ei ole liikaa? :P

      Jostain se Inkeri puksahti kylään, mutta mulla on vakaa aikomus pistää se pikaisesti pihalle! Hyi mikä negatiivinen ja alakuloinen tyyppi! Pitää keksiä jotain mukavaa puuhaa iltoihin ja irtiottoja arjesta aina kun voi, ehkä se häipyy yltiöpositiivisuudella? :D

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)