tiistai 21. helmikuuta 2017

Bomber!

Sanokaa mun sanoneen, että ikäkriisi se on. 

Kyllä se kuulkaa taitaa niin olla, että tämä täti sukelsi nuorisohittiin mukaan!

Mun miehellä, armaalla isähenkilöllä, on maailman järkyttävin takki mun mielestä. Nimittäin viininpunainen pilotti. Hyi olkoon! Se väri ja se mielleyhtymä mikä siitä takista tulee mieleen on kyllä...öööö. Onneksi se ei omista maihareita kuitenkaan.

Olen katsellut nyt jonkun tovin noita naisten pilottitakkia vastaavia takkeja kammoten ja ihmetellen. Siis miksi, miksi kukaan nainen haluaisi pukeutua sellaiseen?! No, nyt tiedän. Olin aivan varma, ettei minun lyhyelle pulluraiselle vartalotyypilleni sopisi edes tuollainen säkkimäinen ja lyhyt takki. No ei ehkä sovikaan, mutta ei se nyt ihan kamalakaan ole ja päätin etten välitä vaikkei se varsinaisesti olekaan hoikentavaa mallia.

Vertailin monen eri liikkeen vastaavan mallisia takkeja, kunnes löysin tämän. Täydellisen värisen vaaleanpunaisen, ohuen ja kauniin bomberin! Tässä takissa on normaali olka ja se on riittävän pitkä ylettyäkseen kunnolla vyötärön alapuolelle. Sovitin siis sellaisiakin, jotka olivat kummallisen lyhyitä ja lasketulla hihalla ja voin kertoa, että jos ei olisi naurattanut niin paljon niin olisi varmaan itkettänyt se ilmestys, joka peilistä näkyi! Joissakin takeissa oli myös oudot taskut. Joko sellaiset mihin ei mahtunut käsi sisälle tai sellaiset läpälliset, jotka jäivät törröttämään sivulle.



Tämän kanssa uskaltauduin vihdoin kassalle saakka ja naureskelin kassatädille saaneeni kevätauringonpistoksen. Ihana keski-ikäinen tätsky kehui takkivalintaani ja sanoi monen minua ja häntä itseäänkin vanhemman kulkeneen samanmallinen takki päällään ja kysymys on vain siitä miten sen asustaa.  Bomber ei siis olekaan nuorison yksinoikeus! Täti jopa sanoi, että tämä on muodin uusi bleiseri! Aallonharjalla, aallonharjalla!



Koittakaa siis kanssaihmiset kestää kun meikä leijuu tämä babypinkki unelma päällään tämän kevään!




Saatoin myös ostaa tuon satiinilippiksen kevätgarderobiini. Tiedän. Ikäkriisi. Mutta ei haittaa jos se on söpö! Sitäpaitsi mulla ei ole yhtään lippistä ja kevätaurinko häikäisee koiraa pissittäessä eli tämä oli oikein tarpeellinen hankinta. Se myös piilottaa juurikasvun, harmaat hiukset ja pelastaa bad hair dayn.


 


Hailakka vaaleanpunainen on siitä kiva väri, että se on helppo yhdistää muihin väreihin. Se toimii perus mustan ja valkoisen lisäksi superhyvin maastovihreän, harmaan ja tummansinisen kanssa!  


 


Mutta hei...ainakaan mä en ankeile ja angstaa enää. 
Ei vaaleanpunaisessa takissa vaan voi olla pahalla tuulella. Eihän?

 

 

24 kommenttia:

  1. No ei voi! <3 Ihanan pirtsakalta näytät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Marita! <3 Olo ei ole kyllä kaikkein pirtein, kun perheessä asustaa vatsatautinen lapsi, jonka tauti herättää myös yöaikaan, uhh.

      Poista
  2. Ihan just sun takki, samoin lippis. Ihanat!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Noin mäkin haluan ajatella! :D Jos joku kysyis mikä on mun väri, niin vastaisin ehdottomasti vaaleanpunainen!

      Poista
  3. Hyvän ostoksen olet tehnyt. Olen itsekin haaveillut bomber-takista jo pitkään, mutta todelliselle pullukalle niitä ei ihan helpolla löydy...tai ei mulle ole ainakaan vielä löytynyt. Voihan tietysti olla, että olen etsinyt vääristä paikoista?! Sinulle ihana kevätunelma sopii kuitenkin kuin nakutettu ja lippis on kuin piste iin päällä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä sullekin varmasti löytyy oma ihana aikuis-bomber! <3 Tämä löytyi KappAhlista!

      Ja kiitos, minä kyllä tykkään tästä tosi paljon! Pitää vaan totutella käyttämään taas lyhyttä takkia, mutta eiköhän se keväämmällä luonnistu kun ei pylly enää jäädy :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Voi niin minäkin! Kovasti! Ja tämä on niin mukava päällä, että varmasti tulee käytettyäkin! <3

      Poista
  5. Takki on ihanan värinen. Samoin lippis! Just hypistelin Espritin vaaleanpunaista paitsikkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaaleanpunainen hyppää mulla näköjään sisustuksesta vaatekaappiinkin! :D Mutta voi kun mä tykkään siitä! (kun vaan ymmärtäisi pitää sen aisoissa eikä vetää överiksi...:P)

      Poista
  6. Muodikas on! Se on myös mun lemppariväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin minä, hitaasti lämpeävä, olen trendin aallonharjalla! :D Jeij! Noita takkeja löytyy kyllä monissa väreissä ja jopa kuoseissa, mutta tämä oli minulle se ainoa valinta enkä muun värisiä edes katsellut. Vaaleanpunainen vaan on <3

      Poista
  7. Jep...kyllä selvästi ikäkriisi <3 ;) Ja mistäkö tiedän? Been there, done that <3
    Ihanalta näytät ja takki on just sellainen kuin pitääkin!!!!
    ps. Lippis muuten suojaa kivasti myös naamaa, kun ei halua 'nähdä' ketään eikä olla 'sosiaalinen' ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämän täytyy tarkoittaa kyllä! :D 4-kymppiä lähestyy uhkaavasti! Ja hei, ihan loistava huomio: -introverttilippis! Just what I need! <3 <3 <3

      Poista
  8. No ei todellakaan voi. Toi on IHANA
    Itse olen ostanut jo kaksi Bomperia ja varsinkin se kukkaversio on niin uuuuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kukallinen kuulostaa ihanalta! Täytyykin vähän googletella, eihän kaksi bomberia ole yhtään liikaa naisen vaatekaapissa :P <3

      Poista
  9. Onpa söpö ja niin sun juttu :)

    VastaaPoista
  10. Ompas tosi kiva!😊👍 Taidampa poiketa kapphalliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on i h a n a ! Kovasti odottelen lämpeneviä säitä, jotta tätä pääsee käyttämään <3 Toivottavasti löydät omasi ja tykästyt siihen yhtä paljon! :)

      Poista
  11. Ihan hitti tuo asusi! Ja oon niin kade, että siulle käy tuo väri!! Niin tahtoisin käyttää, mutta ei vaan toimi miun päällä 😞 Minä tykkään bomberista villatakin korvikkeena ja auki, kevääksi pitää ainakin yksi ompasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun ihanien punaisten hiuksien kanssa vaaleanpunainen voi kyllä näyttää pliisulta, mutta onhan noita muissakin väreissä! Ja aivan ihania itsetehtyjä on näkynyt savassa! Voi kun rohkeus riittäisi ja saisi vähän kädestä pitäen neuvoja ommella itsekin sellainen. Joku kuosillinen bomberi olis ihana! <3

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)