sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Suloista villaa vauvalle

Löytyi 3 eurolla lastentarvikekirppikseltä. Söpö, jonkun itseneuloma, tumman keltainen (onko sellaistakaan sanaa??) tai oranssiin vivahtava lämpimän keltainen, ehkä vähän tyttömäinen ja erittäin retro villahaalari! Vetosi heti tämän äitihenkilön tunteisiin ja pakkohan se oli ottaa mukaan, kun halvalla sai ja naapurinäiti ystävällisesti sanoi, ettei se ole LIIAN tyttömäinen meidän pojalle.
Ja toinen löytö oli tämä kirja. Veikeät vauvanvaatteet, ompele vanhasta uutta. Melkein yhtä namunen kuin se Surrur. Tässä on tuunausohjeita lastenvaatteisiin mm. miten teet vanhasta puserosta vauvalle mekon tai vanhoista farkuista farkkutakin. Kivoja ohjeita siis ja yhdet haalarin kaavat näytti sillätavalla semisti helpohkoilta, että ehkä uskaltaisin jopa yrittää niillä ommella.

Tein heti eilen illalla tämän kirjan kaavalla tytölle pipon vanhasta tahraisesta neulemekosta, niin että leikkasin vain sen puhtaan takakappaleen pois ja leikkasin kaavan mukaan. Helppoa ja hauskaa, ja hei, myös aika ekologista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)