sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kahdessa minuutissa isoksi tytöksi

Joo, olen herkutellut ja nautiskellut viikonloppuna, enkä ole kovin pienikään, mutta tällä kertaa keskitytään tyttäreen, ei äitiin, edes isoon sellaiseen. Ja kyllä se äidin muodonmuutos isoksi tytöksi on kestänyt vähän pidempään kuin pari minuuttia, hehhe.

Tyttöä ärsytti usein kun pakotin sitä pitämään pompuloita, hiukset kertakaikkiaan vaan meni niin takkuun ja tyttö näytti luonnonkiharoissaan aivan metsänpeikolta ja hiukset roikkuivat silmillä. Niin paljon kuin hän Tähkäpäätä ihaileekin, niin yllätyksekseni se suostui kertaheitolla hiusten lyhentämiseen. Minä ajattelin että olisi leikattu vain 5 senttiä kuivia latvoja ja ehkä otsatukkaa, mutta tytär itse laittoi kädet ponnarin ympärille ja sanoi että tuosta poikki! Uskomattoman rohkea tyttö! Varmistelin sen sata kertaa ettäkö oikeasti? Joo, kyllä!

No kaksi ensimmäistä kuvaa kertoo ENNEN tilanteen ja kaksi viimeistä JÄLKEEN tilanteen (hiukset vielä kosteina suihkun jäljiltä). Nyt ei voi kun äiti ihmetellä tätä muodonmuutosta, tuliko sille 2 vuotta ikää lisää, vai lähtikö vuosi -pari pois? Mitä te tuumaatte? Minä olen tietenkin puolueellinen, kun sanon, että on aika söpö tyttö uusissa hiuksissaan.

Laivalla Elonkerjuuta katsomassa


2 kommenttia:

  1. Ihana, ja ihan iso tyttö tuli! Eli pari vuotta humpsahti lisävuosia ;) Nuo kiharat on kyllä kahdehdittavat...Ne onneksi kasvaa aina takaisin jos niin haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minä tytölle lupasin, että hiukset kasvaa kyllä hitaasti mutta varmasti takaisin :D Ne tykkää kiharoista, joilla ei niitä ole ja päinvastoin ;) T:suoria paksuja hiuksia ihaileva

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)