sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Surrur

Äidin hame Surrur -kirjan kaavoilla itselleni, kirppiskankaasta. Tosin jouduin lyhentämään tuota kaavaa itse pätkyydelleni sopivaksi liki 15 senttiä... Kaava oli helppo ja toimivaksi todettu. Tästä on hyvä lähteä testailemaan lisää -rimpsuja, -taskuja jne. Tuohon kirjan ohjeen mukaan kuuluu 6cm paksu kuminauha vyötärölle, mutta minulla ei sellaista tähän hätään ollut, joten tein kapeamman kujan ja laitoin tavallisen ohuemman kuminauhan. Resorikin kävisi tuohon ihan yhtä hyvin.

Surrur -tee oma Marimekkosi -kirja on aivan ihana! Emmin pitkään tilaanko sen vai ruinaanko vaan jostain kaavoja, nyt olen onnellinen että ostin sen ihan omaksi! Tuossa on niin kivat kuvat ja hauskoja ohjeita, että tekee mieli juosta kangaskauppaan haalimaan metritolkulla kankaita! http://www.bookplus.fi/kirjat/rapia,_kati/surrur-12817099

En nyt ihan tiedä tykkäänkö tosta kankaasta vai en. Tai siis, tykkään joo, mutta onko minulla mitään sopivaa yläosaa sen kanssa pidettäväksi? Tuleeko siitä sellainen kukkahattu-mummo-look? Tiedättehän; se tyyppi joka kulkee aina oudoissa vaatteissa?


Nyt mä ehkä joudun ostamaan okranvärisen (onko se väri?) neuletakin, että saan hameelle sopivan kaverin. O-ou.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)