keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Majapuun ankka

Facebook-kirppikseltä bongattu Majapuun Ankka neulos tuli jo viime viikolla, mutta en tiennyt mitä siitä tekisin. Kangas on tosi pehmeä, joustava ja vieläpä kuvioltaan kaunis, ja minun käsityötaitoni ovat vielä kovin olemattomat, niin en halunnut pilata tätä johonkin räpellykseen. Löysin hauskan ja helpon ohjeen vauvan/taaperon housuihin ja pakkohan se oli testata. Nämä on pussihousut, haaremihousut, ihan mitkä vaan, mutta ennenkaikkea hassut housut. Lököpeppuhousut. Näihin mahtuu isompikin kestovaippa.

Laitoin (kuten ohjeessakin oli) vyötärölle ja lahkeisiin resoria, tähän sopi lipastosta jo löytynyt tumman ruskea. Mitään kaavaa näihin ei ollut, mutta tuurilla tein oikean kokoiset, heh, ja kun lahkeet käyvät lyhyiksi niin nuo lahjeresorit voi kääntää shortseiksi, eli pitkäikäisetkin ovat nämä pöksyt.


Meillä on joku karmea, yskä-nuha-kuume-flunssa menossa. Lapsilla enemmän, aikuisilla vähemmän. Elämämme on täyttynyt nyt muutaman päivän ajan räkäisistä räteistä, niistetyistä paidanhelmoista, katkonaisista yöunista ja olemattomista päiväunista.
Tietenkin nyt, kun ulkona on ollut mitä keväisin ilma. Mistä vetoa, että loppuviikolla on kylmää, pilvistä ja sataa lunta, kun me vihdoin pääsemme pihalle leikkimään??


No niin, narina loppu ja takaisin ihaniin housuihin! Tässä tulee kuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)