tiistai 19. helmikuuta 2013

Muista jotain. Muista edes nämä.

1.) Väsyneenä ei kannata laittaa ruokaa, muuten voi palaa sormi.

2.) Jos sormessa on isohko kuuman vesihöyryn aiheuttama vesirakkula, niin ei kannata puhkaista sitä hieraisemalla sitä vahingossa vaatteeseen (esim. kun käyt pissalla ja vedät housuja alas...), se voi sattua ja kirvellä hyvinkin pitkään. Saatat myös tahria vaatteesi valuvalla kudosnesteellä.

3.) Kaupassa ollessa ei kannata vastata puhelimeen, saatat siinä puhellessasi unohtaa ostaa hyvinkin oleellisia juttuja, kuten vaippoja. Ja tämän unohduksen muistat tietenkin vasta päästyäsi kotiin. Päivä menee kestovaipoilla, mutta yöksi olisi kiva olla kertiksiä.

4.) Kun varaat lapsellesi aikaa neuvolaan, älä suostu ottamaan aikaa päiväuni-aikaan klo 12. Muuten joudut antamaan lapselle virike-tikkarin, kääntämään lapsen epämukavaan ja nukahtamista vaikeuttavaan asentoon ja laulamaan kovaan ääneen IHHAHHAATA koko kotimatkan työntäen samalla lastenrattaita lumihangessa. Saatat hengästyä ja hikoilla.

5.) Jos mielesi tekee jotain herkkua naposteltavaa, kuten suklaata, älä sorru ostamaan mitään hyvältä näyttävää uutuutta, jonka mainostetaan olevan kevyttä ja kuohkeaa maitosuklaata. Voi harmittaa sitten siinä sohvalla istuessa, lapsen nukkuessa, se pahanmakuinen suklaa, jonka et koskaan olisi uskonut olevan olemassakaan.


Palovamma


Epämukava ja nukkumista vaikeuttava asento


Viriketikkari


Paha, paha suklaa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)