perjantai 22. helmikuuta 2013

Neenuska

Tämä on taas niitä hetkiä. Sellaisia rakkautta ensisilmäyksellä -hetkiä.

Kerron teille nyt ihanasta nettikaupasta nimeltä Neenuska. Ja siellä ihanassa nettikaupassa on vielä ihanampia pipoja nyt tulevaan välikauteen (<-- hassu sana, joka tässä tapauksessa tarkoittaa kevättä ja lämpeneviä ilmoja) Ja suureksi ilokseni saimme lapsille tällaiset pipot aluviikosta postin tuomina!

Mikä on teidän ensimmäinen ajatus sanasta velourpipo tai froteepipo? Minulla se ajatus oli, lörppä ja ohut. Mutta tiedättekö mitä?! Nämä eivät ole ohuita, vaan kaksinkertaista todella laadukkaan ja jämäkän tuntuista kangasta. Näitä voi ehdottomasti alkaa pitämään jo näillä pikkupakkasilla. Huippua!

Meidän 5-vuotiaan tytön pipo on mangon väristä sydänvelouria ja kooltaan L (eli 50-54 ja paras 5-vuotiaasta eteenpäin) Tytön päänympärys on nyt 52cm.Ja pian 1,5-vuotiaan pojan ihanuus on joustofroteepipo hurmuri (aika suloinen nimi kankaan kuosilla, eikö?) koossa M (eli 46-50 ja 2-6 v.) jonka valitsin pojan tämänhetkisen päänympäryksen (47,5) mukaan.Tuolla nettikaupassa on erilaisia trikoisia-, velourisia- ja joustofroteisia pipoja vauvasta vaariin, moneen makuun! On tähtiä, sydämiä, palloja, kettuja, lintuja, bambeja ja lohikäärmeitä. Siis vaikka mitä! Itse himoitsen ja varmasti tilaan itselleni trikoisen keltaisen kettupipon kevääksi! Kuosi on tosi kaunis ja juuri sopivan retrohenkinen minun tämän hetken mielentilaani. Myös tuo ruskea sydänvelourpipo puhuttelee kovasti. Aijjai, mikä valinnanvaikeus! Kaikki pipot ovat kotimaista käsityötä, mitä itse ainakin kovasti arvostan ja haluan tukea!


Katsokaa miten suloisia pipoja! 

Käykää tekin kurkkaamassa ja klikkaamassa koriinne ihanat kevätpipot, itselle ja lapsille tai vaikkapa mummolle!
http://neenuska.valmiskauppa.fi/index.php

Tuolta nettikaupasta tilaaminen oli todella helppoa. Kuvat on selkeät ja koko oli helppo valita kunkin pipon taulukosta. Maksun voi hoitaa pankkitunnuksilla heti, tai ottaa paketin mukana tulevan laskun, tai tilin, jossa laskun voi maksaa kuukausierissä. Pipot tulivat meille muutamassa päivässä ja tosiaan postiluukusta, eli ei tarvinnut lähteä erikseen niitä mistään noutamaan. Ja jos tilaatte ennen ma 25.2. niin saatte tilaukset ilman toimituskuluja!


*Sponsoroitu*  Blogiyhteistyö Neenuska nettikaupan kanssa


2 kommenttia:

  1. tosi kivoja kyllä! pitää käydä katsomassa, vaikka ei me tarvita kyllä näitäkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy sellanen pipohullu ettei mittaa ei määrää :D En edes ilkeä laskea noitten lasten pipoja!! Tai ehkä pitäisi niin saisi jotain järkeä tähän pipo-shoppailuun? Ihania silti ja joka takkiin oma piponsa, tietty :)

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)