tiistai 5. helmikuuta 2013

Täydelliset yhdessä

Nimittäin Vaasan valkosipulihapankorput ja lämmin kaakao ystävältä saadusta suloisesta mukista, silloin kun potuttaa ja ulkona vihmoo lunta.

  


Toinen huippu yhdistelmä on Rainbow kauralastut ja kuuma aavikkokerma -tee.

Ostettiin viikonloppuna Ikeasta nämä ihanat jumbokupit tyyliä mummola ja pressopannu, jolla tulee muuten tosi hyvää teetä! Se puristaa irtoteen lehdet tuonne pohjalle, eikä juoman sekaan jää yhtään "huituvia".


2 kommenttia:

  1. Ihana muki :).
    Miten toi pannutsydeemi toimii? Musta ne on kivan näköisiä, mutten ymmärrä, et miten ne toimii :D. Kahviakin sillä vissiin pystyis tekee?
    Täytyykin kokeilla Raibown kauralastuja, jos ne on hyviä. Mun mielestä niiden kaurakeksit on kamalia, ja meillä on nyt kuningatarvohveleita, ja ne ei kovin häävejä kuulemma aikusen makuun oo. Muksuthan nyt syö melkeen mitä vaan ;)
    -N-

    Ihan suolesta muuten noi varmistus tms jutut, ku jos kirjottaa anonyyminä!!! Joutuu aika montakin sanaa välillä arpomaan, kun ei niistä kirjaimista ota erkkikään selvää.... Numeroista saa kyllä selvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pannuhan on nimenomaan kahville tarkoitettu, eli sinne kaadetaan keitettyä vettä ja kahvinpuruja (mielellään pannujauhatus) ja vaikkapa kardemummaa, kanelia tms. jos haluaa mausteista kahvia. Sitten kun se on sekoittunut niin painetaan toi mäntä alas (mikä on siis pystyssä tossa) ja ne kaikki moskat jää sinne alle. Helppoa! Sama juttu teen kanssa, mutta teen annetaan hetki hautua ennenkuin painetaan se mäntä.

      Joo ne kaurakeksit on pahoja, kauralastut on NAM! Kannattaa kokeilla!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)