tiistai 25. kesäkuuta 2013

Grillikauden ehdoton herkku!

Tässä ohje kesäiseen jälkiruokaan, joka syntyy siinä heti makkaroiden paiston jälkeen samoilla hiilillä.

Grillatut banaanit

Tarvitset 1-2 banaania per syöjä. Banaanin kypsyydellä ei ole merkitystä. Siitä tulee oikein kypsä kuumennettaessa.

Banaanit helposti halkeavat liian kuumassa grillissä., joten sellainen jälkilämpö on oikein hyvä näille. Tuikkaa banaanit kuorineen grilliritilän päälle ja anna mustua. Banaanit on valmiita kun ne ovat mustia ja pehmeitä (n. 10-15 minuuttia)

Kuori banaanit, laita kylkeen siivu vaniljajäätelöä ja mieleistäsi kastiketta. Esimerkiksi suklaa ja kinuski toimivat oikein hyvin.

Nam.

Tämä on helppo varioida myös ruokarajoitteisen makuun. Jäätelön voi vaihtaa riisi- tai soijajäätelöön tai miksei maidottomaan vaniljakastikkeeseen. Päälle voi murustaa lemppari keksejä. Tai lisätä tuoreita marjoja ja kermavaahtoa. Vain mielikuvitus on rajana.






2 kommenttia:

  1. Hävyttömän hyvää ;)
    -Niina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Ja kaikki hyvät reseptit pitää ehdottomasti jakaa kivojen ihmisten kesken!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)