lauantai 10. tammikuuta 2015

Värihaaste Nr3.

Nyt täytyy sanoa, että tähän haasteeseen olisi paaaaljon helpompaa vastata kesällä. Silloin sentään pihalla on värejä! Mietin tuossa myös, että olisikin hauska vastata samaan haasteeseen, mutta mökin osalta. Siellä meillä on paljon värikkäämpää kuin täällä kotona.

Sanotaan nyt, että päivän väri on puu/ruskea ja sen kaikki vivahteet.


Puusohva keittiössä edustaa mielestäni ruman väristä puuta, tai ei itsessään se puu, vaan se kellertävä lakka siinä pinnassa. Tämä on edelleen menossa maalattavaksi, tai saatan maalata sen myös itse, jos rohkeus vain riittää. Hirvittää, koska selkänojassa ja käsinojissa on paljon koukeroita, joista helposti lähtee maali valumaan, ja olisi tosi ikävää pilata näin hieno sohva.


Alakerran aulan puusohva/sivustavedettävä taas on ihanimman värinen ikinä! Tämän pinta on tosi kaunis rosoineen, kulumineen ja yksityiskohteineen.


Tv-kaappi on myös puunvärinen, ainakin toistaiseksi. Olen jo ostanut tähän maalit, mutta emmin vielä, koska tavallaan tykkään tästä kyllä näinkin.


Vanha putkiradio vaan toimii ja toimii ja hitsvitsit miten hieno ääni siinä on. Se on ollut takkahuoneessa tähän asti, muttei sitä juuri ole siellä soitettu, joten kannoin sen ylös tv-kaapin päälle. Jospa se pääsisi tässä paremmin käyttöön?


Eteisestä alakertaan vievän portaikon ovi on viimeinen "perinteinen" lakattu vaneriovi tässä talossa.
Tästäkään en liiemmin värinä välitä, juurikin tuon kellastuneen lakkapinnan vuoksi, mutta tavallaan tämä huokuu sellaista vanhaa, kaunista tunnelmaa.



Tykkään rottingista, niin maalatusta kuin puunvärisestäkin, joten meillä on muutamia pieniä rottinkisia esineitä. Sellaiset isot rottinkinojatuolit olisi ihanat, jos sellaisille vaan löytyisi paikka!




Juuttikorissa säilytetään milloin mitäkin. Kynttilöitä, servettejä, omenoita tai vaikka joulukukkaa, niinkuin nyt.


Äidinäidiltäni perityt Arabian kahvikupit ja lautaset on sävyltään tuollaiset jännän ruskeat. Näistäkään en tykännyt silloin parikymppisenä kun nämä opiskelijaboksiin sain, mutta onneksi olen ymmärtänyt ne säästää. Nämähän on ihan aarteita.


Mökiltä löytynyt rottinkikori on ilmeisesti tarkoitettu kahdelle pullolle kantokoriksi, mutta minä iskin tähän kruunukynttilät. Siinä ne on esillä kun niitä tarvitaan.



Näillä väreillä tänään, koitan huomenna valoisan aikaan saada napattua harmaita kuvia. Nyt popcorneja poksuttelemaan ja viettämään leppoisaa iltaa perheen kanssa! 









 

8 kommenttia:

  1. Kauniita esineitä sinulla, nuo rottinki jutut ym, tv kaappi on ihana :)
    Kävitkö katsomassa minun värihaasteen jo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Juu olen käynyt kurkkimassa, hauskan samoja värejä meiltä löytyy ja melkein samassa järjestyksessäkin vielä :D

      Poista
  2. No arvaa, miten mulla on meinannu loppua usko haasteen kanssa, ku meillä on mustaa, mustaa ja mustaa, valkoinen jääkaappi ja yks virkattu pastellisävyinen virtahepo. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta nyt kaivelet kaikki astiat ja petivaatteetkin sitten kehiin :D Heti löytyy esim. hopea, kun esittelet kaikki veitset ja haarukat osana sisustusta :P

      Poista
  3. Jos vihdoin saisin kommentoitua, että kivoja yksityiskohtia teiltä löytyy ja ilmeisesti tosi kaunis koti :) mä en ole päässyt toteuttamaan värihaastetta, mielessä kyllä ollut. Olen ollut muutaman päivän tositosi kipeä ja nyt kaikki hommat kameroita myöten seisoo. :( Toivottavasti pääsisin taas "elävien" kirjoihin ja saisin uutta puhtia bloggailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija ja pikaista paranemista! Nyt on hurjia flunssapöpöjä ilmeisesti liikkeellä, kun yksi jos toinenkin on ihan vuoteenomana! :O Mielenkiinnolla odotan sinun haastekuvia <3 :)

      Poista
  4. Kauniita. Itse en ole vielä päässyt alkuunkaan tämän haasteen kanssa. Enkä ihan kehtaakkaan kun kaksi projektia on leviänä pitkin lattioita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo, eihän näihin haasteisiin ole pakko osallistua jos siltä tuntuu :) Aina ei ole sopiva hetki tarttua monen päivän kuvaamiseen ja postailuun.

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)