perjantai 28. heinäkuuta 2017

L o m a l l a ❤

Ihan ensiksi haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita ihanista viesteistä! ❤
Pahoittelut, että vastaaminen on kestänyt liian kauan! 

Meillä oli tosiaan hauskat treffit. Ei niinkään romanttiset, kynttiläillallisineen ja syvällisine keskusteluineen, mutta silti onnistuneet. Vietettiin nimittäin ilta Tikkurila festivaaleilla kuunnellen Sannia, Kaija Koota, Haloo Helsinkiä ja Profeettoja! 


Tuosta perjantai-illasta ja treffeistä alkoi miehen toinen kesälomapätkä ja lauantaina lähdettiinkin heti reissuun. Kuluneeseen lomaviikkoon on kuulunut kaksi reissua Porin Yyteriin, kaksi yötä karavaanareina Raumalla, yksi livemusiikkia sisältänyt terassi-ilta, paljon grillattua ruokaa, kolme yötä mökillä ja yhdet yökylässä piipahtaneet mökkivieraat. 


Nyt tultiin vaunun kanssa kotiin pariksi yöksi, vaihtamaan puhtaisiin reissukamppeisiin ja pesemään pyykkiä, mutta huomenna taas matka jatkuu kohti uusia seikkailuja. Länsirannikko ja Etelä-Pohjanmaa on tälle kesää koluttu ja nyt suuntana on itäisempi osa kotimaata.  Tosi hauskaa, sillä juurikin tuo itäreuna on minulle tuntemattomampaa aluetta! Vaviskaa Savolaiset, täältä tulee meluisa karavaanari -pesue! 


4 kommenttia:

 1. Me ollaan käyty itäisessä Suomessa liiankin monta kertaa. Siellä vaan on niin ihania järvijä kirkkaita vesiä. Ei ole niin ruskeita mitä täällä Etelä-Pohjanmaalla.
  Porin seutu on minun synnyinpaikkani, tuttu siten myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Odotan innolla meidän reissua kohti noita kirkkaita järviä <3 Toivottavasti Jaakko ei ole heittänyt liian kylmää kiveä veteen ja lapset pääsevät vielä uimaan! :)
   Iloista viikonloppua sinulle Tuija!

   Poista
 2. Hiihaa, blogitaukoni on vihdoin päättynyt! Tulehan kurkkimaan!
  Ihanaista kesän jatkoa toivotellen : Maaria

  VastaaPoista
 3. Hiihaa, blogitaukoni on vihdoin päättynyt! Tulehan kurkkimaan!
  Ihanaista kesän jatkoa toivotellen : Maaria

  VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)