tiistai 27. marraskuuta 2012

Äidin pieni retropoika

Aina välillä se iskee. Hiipien. Yllättäen. Nurkan takaa. Retrorakkaus. Kausi. Villitys. Kyllä näitä kausia tulee näköjään äideillekin, eikä vain pienille ihmisille, ehhhehhe!

En mä tiedä olenko ainoa lajiani ja mulla lasten pukeminen menee kausittain. Siis välillä pitää olla tosi korrekteja vaatteita; pojalle vaaleansinistä ja siistiä (tyyliin kauluspaita, neuletakki...), tytölle pastelli lilaa ja vaaleanpunaista tyllihametta ja liivimekkoa, hillittyä ja kaunista. Sitten tuleekin perusvärit ja iskee tajuntaan ja pitää saada Polarn o. Pyretin kirkkaita värejä ja ihania raitakuoseja, Ticketin haalaria ja Molon haalaria ja ja ja. Ja sitten, sitten iskee se kaikkein rakkain ja ihanin, retrokausi. Se oli koko kesän, syksyllä hiukan hiipui, palatakseen nyt joulun alla rajuna tajuntaan. Pakko saada. Ihan pakko. Fb-kirppisryhmät vaviskaa!!! Tämä retro-lumppu-nutturatäti tulee ja tuhlaa kaikki veronpalautukset!

Viime keväänä ja kesänä retroilu kohdistui paljon ostamaamme kesämökkiin, hamstrasin sinne Sarviksen lautasia ja kippoja, vanhoja ihania mehukannuja laseineen, verhoja, täkkejä ja kaikenlaista muuta asiaan kuuluvaa. Ja ostinpa vauvalle retro-rattaatkin (joo se on mun vauva, vaikka onkin jo 1v2kk ja virallisesti kai taapero) Niitä työnnellessä on saatu paljon ihastelevia kommentteja! Ja täytyy myöntää että ne on kyllä aika hienot ja ikäisekseen upeassa kunnossa.

No, hiukan tuntuu sit tyhmältä laittaa pieni retropoika Ticketin tai Po.pin tuliuudessa haalarissa sinne kyytiin. Äääää. Mutta mä löysin kaappien kätköistä vanhan retron toppapuvun! Siis jo toisen, sillä viime talvena vauvalla oli 80-luvun alun äitiyspakkauksen toppahaalari. Nyt Finn-Lassien henkselihousut ja takki koossa 86. Fb kirppikseltä löytyi ihana kotimainen retrolakki, se on kyllä ohut eli sen alle pitää laittaa kypärämyssy ja kovilla pakkasilla se saa jäädä kaappiin. Se on vielä hiukan väljä eli elän toivossa että se sopii vielä keväällä pojan päähän! Ja sokerina pohjalla. Pionin vanhat (ei siis uustuotantoa) resorivarsikengät vuorella. Nam. Retrovauva on valmis talveen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)