lauantai 24. marraskuuta 2012

Kiltti joulupukki...

Tyttäreni 5v. teki kirjeen joulupukille. Siitä tuli hieno, kerrassaan upea ja hyvin havainnollinen. Koskapa tämä nuori henkilö ei osaa vielä lukea, saati kirjoittaa (muuta kuin nimensä ja muutamia numeroita), teki hän omanlaisensa kirjeen. Hän nimittäin osaa käyttää saksia ja liimaa, hyvin, erityisen hyvin. Ja rakastaa askartelua.

Aika hieno, vai mitä tykkäätte?

Sanoin että mitenkähän joulupukilla mahtaa riittää rahat kaikkiin näihin. Viisas tytär sanoi ettei joulupukki tarvitse rahaa, koska sehän tekee nämä itse. Hmmmmm. Kaikesta päätellen meillä vielä uskotaan joulupukkiin, tonttuihin ja keijuihin, myös yksisarvisia täytyy olla olemassa, vaikka emme ole sellaista koskaan nähneetkään.

Ollappa vielä 5-vuotias. Ihana, uskomaton ja suloinen 5-vuotias.

Äiti ja isi yrittävät toteuttaa edes joitakin näistä joululahjatoiveista. Niitä kun tuntuu tulevan lähes päivittäin lisää, kiitos postilaatikkoon tipahtavien mainosten. Puhumattakaan lauantaiaamuisin tulevien lastenohjelmien mainoskatkojen!!!!!!!!! Huhhh.4 kommenttia:

 1. Hahaa, voi vanhempi-parkoja :D Mutta hieno on kyllä kortti. Lapsena rakastin noita lelumainoskirjoja oita joulun alla kotiin tulee. Harmikseni minulla on mainoskielto ovessa niin en voi niitä enää ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi meitä parkoja :D
   Mulla ei ole muistikuvaa omasta lapsuudestani ja siitä oliko silloin tuollasia mainoskirjasia, mutta muistan toivoneeni ihan kaikkea mitä kavereilla näin ;)

   Ja hei, mistä hemmetistä noita pehmoleluja oikein tulee? Siis kaapit tursuaa niitä, kukaan ei halua ostaa niitä kirpputorilta (kaikilla muillakin kai tursuaa kaapit pehmoja??) ja jostain niitä vaan tulee lisää! Kai ne lisääntyy keskenään kaapissa tai jotain?????

   Poista
 2. Sun kohta 9vee kummipoikakin uskoo vielä joulupukkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli meillä on vielä toivoa :D Tyttö nimittäin on pihan lapsilta kuullut huhuja, että joulupukit, joita näkee tuolla kaupoissa ja toreilla, on vaan tavallisia ihmisiä jotka ovat naamioituneet joulupukiksi ;) Pientä epäuskoa siis ilmassa.

   Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)