tiistai 6. marraskuuta 2012

Aloittamisen vaikeus

Mietin pitkään, mistä aloittaa, miten jatkaa, mitä ylipäätään kirjoittaa. Enkä keksinyt mitään järkevää. Siksi aloitan näin. Itseni ja perheeni esittelyllä.

Olen 32-vuotias, hoitovapaalla oleva äitihenkilö. Perheeseeni kuuluu myös isähenkilö ja kaksi yhteistä lastamme (5v. tyttö ja 1v.poika) sekä mieheni viikonloppulapset (10v. ja 15v. pojat)

Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, aina kun siihen liikenee aikaa ja energiaa. Uusin kokeiluni on pähkinä-toffee-keksit. Ne kyllä hupeni aika äkkiä, osa suoraan pelliltä, hups. Tykkään myös sisustaa kotia ja tänä vuonna ostamaamme kesämökkiä (jonka remontista tulette kuulemaan vielä pitkään!) Yritän herätellä itsessäni viherpeukaloa, jotta ensi kesänä saisimme maistella itse kasvatettuja herkkuja...Tänä vuonna saimme jo pienen sadon raparperia ja mustaherukkaa! Myös kaikki retro on lähellä sydäntäni ja kiertelen melkein joka viikko kirpputoreilla, kyllä kai sitä voi harrastukseksi sanoa, voihan? Kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa luonnollisesti myös, eikä vähiten kauniit ja iloiset lastenvaatteet. Niistäkin jaksan varmasti kohkata teille säännöllisesti, halusitte tai ette.

Tyttäreni, rakas pieni esikoiseni, täytti kesän lopussa 5 kokonaista vuotta. Hän on uskomattoman reipas, avoin ja rohkea persoona. Ja keksii mitä hauskempia juttuja. Ja rakastaa askarrella ja piirtää. Ja hokea. Ja meluta. Tämän tytön maailma ei mullistu ihan pienistä.Tänä kesänä hän oppi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä ja on siitä hyvin ylpeä. Samoin kuin pikkuveljestään.

Poikani, hassu sylivauvani, täytti syyskuussa vuoden. Ja harjoittelee ahkerasti kävelyä ja puhetta. Ja kiipeilyä. Ja heittämistä. Ihan kaiken heittämistä. Niin ja itse syömistä. Tämän lapsen maailma taas mullistuu pienestä, minuutin poikkeavasta uniajasta sekoaa kello moneksi päiväksi. Ai niin, isosisko on luonnollisesti hänen suuri idolinsa, jonka perässä kuljetaan ja matkitaan kaikkea.
Näistä kaikista ja paljosta muusta tulette vielä kuulemaan, tai oikeastaan lukemaan. Kivaa olisi, jos saisin paljon kommentteja ja ehdotuksia aiheista, joista kirjottaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)