torstai 15. marraskuuta 2012

Parhautta on...itsetehty fudge!

Olen jo pidemmän aikaa tutkaillut erilaisia fudge-reseptejä testattavaksi. Joidenkin reseptien kommenteista sai vähintäänkin sen kuvan, että enemmän kuin suurella todennäköisyydellä se menee pieleen, pilalle, roskikseen. Mutta olin rohkea. Valitsin tämän: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/karpalo-valkosuklaafudge Enkä vähiten sen vuoksi että tässä sotkun keittoaika ei ollut pitkä, kuten joissain...jopa 1,5 tuntia!!!!!! Kuka jaksaa ja ehtii (ehkä joku lapseton, tai sellainen onnekas jonka lapset nukkuvat pitkiä päiväunia?) seistä lieden ääressä heiluttamassa epämääräisen näköistä mössöä niin kauan?? En minä. Ja hei, kaikesta epäilyksestä huolimatta, ne onnistui!!!

Ja tällaisia niistä tuliItse soossi oli niin hyvää, että tyttö lusikalla kaapi ja nuoli kattilaa valehtelematta puoli tuntia, hehhe. Illalla tätä leikatessani annoin maistiaiset lapsille ja miehelle ja kyllä kehuivat, lisääkin ruinasivat, kaikki kolme. Mutta minä, julmuri, laitoin palaset kylmään odottamaan huomisiltaisia vieraita. Luulisin että nämä maistuvat piparkakkujen ja kuuman vanilja-glögin kanssa! (Tiedossa sokeriähky...)

Seuraavaksi ajattelin testata tätä reseptiä kuivatuilla aprikooseilla ja maitosuklaalla!! Ja ehkä yksi mitä voisi myös kokeilla on Marianne crush... ja pähkinät!!! Auuuuuuuu, liikaa liian hyvältä kuulostavia juttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)